Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti PUMA.
10. května 2022 11:00
Čas čtení 2:19
Sponzorovaný obsah

Výrazné barvy a robustní vzhled. PUMA představuje tenisky Kosmo Rider, které nosí Dixie D'Amelio

Výrazné barvy a robustní vzhled. PUMA představuje tenisky Kosmo Rider, které nosí Dixie D'Amelio
Zdroj: Puma
MÓDA FASHION TIPY PUMA
Uložit Uložené

Model Kosmo Rider patří do platformy PUMA She Moves Us. Oslavuje ženy, které posouvají sport a kulturu vpřed.

Sebevědomí, sebeláska, sebevyjádření. Na tyto pojmy v poslední době narážíme na každém kroku, ale jen málokdo je dokáže opravdu promítnout do svého chování a života. Přitom sebevědomí je to, čeho si na tobě ostatní všimnou nejdříve. Vyzařuje ho tvoje osobnost a podporuje oblečení, které máš na sobě, a to, jestli se v něm cítíš dobře. 

Puma vytvořila kolekci pro všechny ženy, které se chtějí cítit sebevědomě a touží ukázat svou osobnost. S nejnovější dámskou verzí Kosmo Rider pokračuje v rozšiřování své Rider kolekce, která má podporovat téma sebevyjádření. A protože se spousta lidí dnes vyjadřuje především digitálně, její tváří se stala hvězda sociálních sítí a hudební umělkyně Dixie D'Amelio.

Oslava žen a sportu

Kosmo Rider je inspirován prolínáním fyzického a digitálního já a zároveň je součástí platformy PUMA She Moves Us, která spojuje nejlepší ambasadorky značky k oslavě žen, které posunuly kulturu a sport kupředu. Snaží se tak inspirovat ženy po celém světě. Další ambasadorkou se stala Dixie D'Amelio, která reprezentuje nejen digitální prostor, ve kterém se proslavila, ale také vzor cílevědomé a sebevědomé ženy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený dixie (@dixiedamelio)

Podle Dixie je zviditelnění silných žen to nejlepší, co můžeme dělat. Říká, že ji osobně v životě nejvíce inspirovala maminka. „Je obětavá, starostlivá a je tu vždy pro nás. Je opravdu silnou ženou, která si stojí za tím, v co věří.“ A jakými slovy by silnou ženu popsala? „Silná žena je opravdová osobnost, která má vlastní hlavu a využívá svou platformu k tomu, aby inspirovala ostatní.“

Sebevědomí, které nepřehlédneš

Kosmo Rider patří mezi boty, kterých si na ulici rozhodně všimneš. Na první pohled dají všem najevo, že ta, která je má na sobě, si jde sebevědomě za svým. Jasné barvy a robustní podrážka dodávají botám odvážný vzhled. Debutový styl vychází z textilního základu a pohrává si s prvky transparentnosti, které v kombinaci s matnými efekty vytváří futuristický vzhled boty. Síťovaný podklad, metalické prvky a černý postranní pruh dodávají výrazné akcenty. Neobyčejný design tenisek dotváří jemné detaily, mezi které patří i logo PUMA na patě a branding na jazyku.

puma, kosmo rider
Zdroj: Puma

Propoj svoje fyzické a digitální já

V digitálním prostředí je sebevyjádření pro mnoho z nás o něco snazší než v reálném světě. Může ale být skvělým odrazovým můstkem, jak ukázat svou autenticitu a následně ji přenést do reality. Dixie vnímá digitální prostředí jako nový způsob sebevyjádření, vyjádření svého sebevědomí a stylu. „Vzhledem k tomu, že neustále tvořím prostřednictvím digitálních platforem, soustředím se vždy na to, abych se v procesu tvorby cítila dobře a byla si jistá, že je obsah skutečně autentický,“ říká. 

Ať už v digitálním nebo reálném světě, vždycky buď věrná tomu, kdo jsi. Dej najevo svůj názor a ukaž, že se nebojíš odhalit svou osobnost, třeba s novými Kosmo Rider. Možná tak inspiruješ další ženy, stejně jako Dixie. „Jsem nadšená, že mohu nosit Kosmo Rider a zároveň být součástí platformy PUMA She Moves Us. Doufám, že tak inspiruji další mladé tvůrce, aby byli vždy věrní svému osobitému stylu,“ říká.

Nakonec by Dixie chtěla předat všem ženám, že zůstat pozitivní nebo sebevědomá za každých okolností není snadné, a ne každý den je dokonalý. Měly by ale vědět, že v tom nejsou samy a hledat pozitiva i ve špatných dnech. Jako tvůrce (a ostatně i divák) je opravdu snadné upadnout do spirály srovnávání. Doufám, že ostatní ženy se naučí spíše přijímat samy sebe než se přizpůsobovat. Nikdo není jako vy, a to je vaše největší síla,“ vzkazuje.

puma
Zdroj: Puma

Utvoř si svou realitu s obuví Kosmo Rider, která se objeví v prodejnách Footshop, Urbanstore i Puma a na bibloo.cz a Puma.com.

Domů
Sdílet
Diskuse