Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2022 18:21
Čas čtení 0:47
Jakub Paulík

Florence Pugh a Harry Styles v psychologickém thrilleru žijí v „dokonalém“ městě. Vládne mu sekta a práce na tajném projektu

Florence Pugh a Harry Styles v psychologickém thrilleru žijí v „dokonalém“ městě. Vládne mu sekta a práce na tajném projektu
Zdroj: Warner Bros./New Line Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Působivý psychologický thriller Don't Worry Darling bude mít premiéru v kinech v září.

Alice (Florence Pugh) a Jack (Harry Styles) žijí ve městě Victory navenek idylický život. Jsou obklopeni luxusem, spoustou přátel a zdá se, že žijí ve světě, kde Slunce nikdy nezapadá. Zatímco ženy uklízejí, vaří v domácnosti nebo vedou nezávazné dámské rozhovory, jejich partneři pracují na utajeném projektu.

O co v něm vlastně jde? Nikdo neví. Alice však podle napínavé upoutávky začne pátrat po pravdě, která se jí vůbec nezamlouvá. Konfrontuje proto jejich vůdce Franka (Chris Pine), který s mladou hrdinkou, zdá se, nebude mít trpělivost donekonečna. Alice se tak pro svou otevřenou mysl a prozíravost ocitá v nebezpečí.

Doporučeno
Nejlepší filmy a seriály, které vyšly na Netflixu v dubnu 2022 Nejlepší filmy a seriály, které vyšly na Netflixu v dubnu 2022 2. května 2022 11:30

Psychologický thriller Don't Worry Darling (To nic, drahá) ze tříminutového traileru působí skutečně lákavě a diváci, kteří milují sektářské filmy, z něj budou jistě nadšeni. Florence Pugh si už v roce 2019 zahrála v hororu Midsommar, kde se nechtěně dostala pod kontrolu podivného kultu, a musíme uznat, že podobné role jí extrémně pasují.

Kromě výše jmenované trojice si ve filmu zahráli herci jako Olivia Wilde, Gemma Chan, Nick Kroll, Douglas Smith, KiKi Layne, Timothy Simons a další. Režii měla na starosti Olivia Wilde, která v roce 2019 natočila svůj debut Booksmart. Premiéra v českých kinech je plánována na 22. září 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse