Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2022 10:31
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Mafia 4 je prý ve výrobě. Příběh by mohl zobrazovat děj před událostmi prvních dvou her

Mafia 4 je prý ve výrobě. Příběh by mohl zobrazovat děj před událostmi prvních dvou her
Zdroj: 2K Czech/Take-Two
TECH ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Zahraniční novináři přicházejí s informací, že tvůrci Mafie 3 pracují na nové části.

Herní magazín Kotaku přišel s informací, že se chystá Mafia 4. Podle jeho zdrojů je jen v začáteční fázi vývoje, takže potrvá léta, než ji vůbec uvidíme v hratelné podobě. Nevyjde tedy dříve než za 3 až 4 roky. Mnohé hráče asi potěší, že nepůjde o pokračování nepříliš povedené trojky, ale o prequel.

Podíváme se tedy do minulosti. Čtvrtá část zřejmě zachytí události ještě před první hrou, takže je možné, že uvidíme některé postavy z jedničky, které budou o něco mladší. Jsou to jen spekulace a studio Hangar 13 žádné informace nepotvrdilo.

Doporučeno
Jak si vydělávají Češi na TikToku? Rozebrali jsme platební systém jedné z největších sociálních sítí Jak si vydělávají Češi na TikToku? Rozebrali jsme platební systém jedné z největších sociálních sítí 5. května 2022 7:00

Nová Mafia má vzniknout v Unreal Engine 5, takže tvůrci nebudou využívat vývojářské nástroje svého „enginu“, ve kterém vytvořili Mafii 3 a remake Mafie 1. S touto informací zároveň přišlo oznámení, že šéf studia Haden Blackman končí na své pozici, stejně jako provozní ředitel Matthew Urban.

Novým šéfem studia se údajně stane Nick Baynes, který vede britskou pobočku studia. Studio Hangar 13 je složeno ze čtyř poboček. První dvě jsou v Brně a Praze (bývalé 2K Czech), třetí v Brightonu a čtvrtá v Kalifornii.

Domů
Sdílet
Diskuse