Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2022 9:52
Čas čtení 0:37
Tereza Šnajdrová

Žena v Brně odešla z diskotéky s cizím mužem. Její bezvládné tělo našel náhodný kolemjdoucí

Žena v Brně odešla z diskotéky s cizím mužem. Její bezvládné tělo našel náhodný kolemjdoucí
Zdroj: Policie ČR
NEWS BRNO JIHOMORAVSKÝ KRAJ POLICIE ČR
Uložit Uložené

Brněnští kriminalisté pátrají po neznámém muži, který koncem dubna odešel z diskotéky s ženou. Její bezvládné tělo na ulici našel náhodný kolemjdoucí.

Brněnští kriminalisté pátrají po neznámém muži, který koncem dubna odešel z diskotéky s ženou. Její bezvládné tělo pak na ulici našel náhodný kolemjdoucí. Jednatřicetiletá žena si z osudné noci nic nepamatuje, informuje Policie ČR

Doporučeno
Zemřel Vangelis, autor mnoha známých filmových skladeb Zemřel Vangelis, autor mnoha známých filmových skladeb 19. května 2022 19:14

„Brněnští kriminalisté z 1. oddělení obecné kriminality vyšetřují případ možného napadení ženy, ke kterému mělo dojít koncem dubna v Králově Poli. Jednatřicetiletá žena si vyšla s kamarádkami do restaurace a pak na diskotéku. Ovšem od jisté doby si nedokázala vůbec vzpomenout, co se přihodilo, a zřejmě to nebylo z důvodu požitého alkoholu,“ uvedla tisková mluvčí Andrea Cejnková.

Vyšetřovatelé z kamerových záznamů zjistili, že žena z diskotéky odešla s neznámým mužem. O několik hodin později ji na zemi našel náhodný kolemjdoucí, který ženu naložil do vozidla a odvezl ji na služebnu městské policie.

„Celý případ je opředen mnoha neznámými a kriminalistům by nejvíce pomohlo hovořit s mužem, který ženu doprovázel,“ dodala Cejnková. Pokud bys muže z fotky poznal, zkontaktuj prosím policii na telefonní lince 158.

Policie ČR
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse