Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2022 20:47
Čas čtení 0:54
Ilona Hobzová

Jordana Haje napadl člen ochranky, zpěváka museli ošetřit v nemocnici. Incident šetří policie

Jordana Haje napadl člen ochranky, zpěváka museli ošetřit v nemocnici. Incident šetří policie
Zdroj: Lukáš Kozel
NEWS EMMA SMETANA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

O incidentu informovala zpěvákova partnerka Emma Smetana.

Zpěváka Jordana Haje napadl během společného koncertu s jeho partnerkou Emmou Smetanou člen security. O incidentu, po kterém musel být Haj ošetřen na plastice v nemocnici na pražských Vinohradech, napsala na Instagram právě Smetana. 

Smetana: Být to o centimetr vedle, mohly mít moje holčičky poloslepého tatínka

K napadení došlo během koncertu páru ve Žlutých lázních, který se konal v sobotu během firemní akce Spořka fest. Emma Smetana popsala, jak vše proběhlo a jak člen ochranky jejího partnera napadl: „Odmítal do areálu vpustit redaktora Aktuálně, který za námi přišel udělat rozhovor. Po půl hodině, kdy jsme to neúspěšně řešili vysílačkami přes produkci festivalu, jsme se pro něj s Jordym rozhodli dojít ke vstupu osobně.“

Zpěvačka následně popisuje, jak se jí člen security snažil vytrhnout z ruky pásku, kterou pro novináře donesla, a mluvil sprostě. Poté, co ho Haj důrazně poprosil, aby se choval slušně, dostal první ránu. Další dvě podle Smetany následovaly, když její přítel ležel na zemi. Jordan Haj následně skončil na plastice na pražských Vinohradech, kde mu ránu zašili několika stehy. „Být to o centimetr vedle, mohly mít moje holčičky poloslepého tatínka,“ napsala zpěvačka a dodala, že napadení řeší policie. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Emma Smetana (@emmasmetana_music)

Areál Žluté lázně, ve kterých se koncert konal, bližší informace nesdělil. „Konala se tam soukromá akce, nebudeme tedy podávat žádné informace,“ uvedla tisková mluvčí Hana Tietze.

Domů
Sdílet
Diskuse