Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2022 13:37
Čas čtení 1:16
Tereza Šnajdrová

Disney+ je od dnešního dne dostupné v Česku

Disney+ je od dnešního dne dostupné v Česku
Zdroj: Marvel
NEWS DISNEY PROGRAM DISNEY+ ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Od dnešního dne si můžeš předplatit streamovací platformu Disney+, na níž nejdeš mnoho filmů i seriálů. Za službu zaplatíš 199 korun měsíčně.

Český trh se dnešním dnem rozrůstá o další streamovací platformu. Disney+ od společnosti Walt Disney Company ti nabídne mnoho zajímavých filmů i seriálů, a to z dílen Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star. Za měsíční předplatné Disney+ zaplatíš 199 korun, za roční pak 1 990 korun.

Doporučeno
Disney+ představuje programovou nabídku pro Česko. Těšit se můžeš na stovky filmů a seriálů Disney+ představuje programovou nabídku pro Česko. Těšit se můžeš na stovky filmů a seriálů 7. června 2022 16:31

Disney+ svým předplatitelům nabízí více než 800 filmů, 900 seriálů a dalších 130 exkluzivních titulů z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a dalších. V bohaté nabídce si vybere opravdu každý, od milovníků ságy Skywalkerů přes příznivce seriálu Mandalorian až po natěšené diváky čekající na seriál Obi-Wan Kenobi.
 

Pokud si Disney+ předplatíš, budeš se moci na všechna díla z filmové databáze koukat ve vysoké kvalitě, a to až na čtyřech zařízeních. Filmy pak můžeš i neomezeně stahovat na 10 zařízeních.

„Fanoušci superhrdinů budou mít možnost streamovat přes 40 Marvel filmů, včetně snímku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, nominovaného na Oscara, a filmů Eternals, Avengers: Endgame či Captain Marvel. Na Disney+ najdou také přes 30 Marvel seriálů včetně Moon Knight, Loki a WandaVision,“ uvádí tisková mluvčí Lenka Tungová.

Na Disney+ nechybí ani celá kolekce Toy Story: Příběh hraček, oscarový snímek Duše nebo populární pohádky pro nejmenší Ledové království a Ledové království II.

Na své si díky National Geographic přijdou i příznivci dokumentů. „Dokumenty National Geographic jako Záchrana a Free Solo od Oscary oceněných režisérů a producentů E. Chai Vasarhelyiho a Jimmyho China budou dostupné spolu s populárními seriály National Geographic jako například Svět očima Jeffa Goldbluma nebo Gordon Ramsay: Do neznáma,“ dodala tisková mluvčí.

Doporučeno
Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu 23. dubna 2024 9:12

A pokud po práci rád odpočíváš u reality show či lehčích seriálů, určitě tě potěší produkce Star, která na Disney+ přináší exkluzivní sérii The Kardashians nebo klasiky jako Simpsonovi, Chirurgové, Záchranáři L. A. a Black-ish.

Sleduj naše témata DisneyProgram Disney+ nebo kategorii Filmy a seriály a žádné novinky ze světa kinematografie tě už neminou. 
Domů
Sdílet
Diskuse