Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2022 11:03
Čas čtení 0:41
Ema Stanovská

Netflix pozastavil natáčení seriálu The Chosen One. Dva herci tragicky zahynuli při autonehodě

Netflix pozastavil natáčení seriálu The Chosen One. Dva herci tragicky zahynuli při autonehodě
Zdroj: Unsplash/volně k užití
NEWS NETFLIX ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Seriál The Chosen One měl divákům přinést příběh dvanáctiletého chlapce, který se dozví, že je reinkarnovaným Ježíšem Kristem.

Netflix dočasně pozastavil produkci připravovaného seriálu The Chosen One poté, co dva herci zahynuli při autonehodě a čtyři další členové štábu se zranili. Portál Deadline informuje, že v době tragédie se štáb vezl v dodávce, která narazila a převrátila se. K nehodě došlo 16. června na pouštní cestě nedaleko Kalifornie.

Doporučeno
Buzz Lightyear (Recenze) Buzz Lightyear (Recenze) 15. června 2022 20:30

Natáčení seriálu, o kterém se dříve mluvilo pod názvem American Jesus, začalo v dubnu letošního roku v Mexiku. Seriál The Chosen One (Vyvolený) měl divákům přinést příběh dvanáctiletého chlapce, který se dozví, že je reinkarnovaným Ježíšem Kristem, jenž přišel zachránit lidstvo. Dílo je založeno na předloze od známých komiksových autorů Marka Millara a Petra Grosse.

Identita obětí nejprve nebyla známá, až později se ukázalo, že se jedná o hvězdy seriálu Raymunda Garduña Cruze a Juana Francisca Gonzáleze Aguilara.

Společnost Netflix se k nehodě zatím nevyjádřila. Seriál natáčí neznámá nezávislá produkční společnost. Zatím není jasné, zda nehoda ovlivní produkci seriálu.

Domů
Sdílet
Diskuse