Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2022 9:29
Čas čtení 0:50
Tereza Šnajdrová

Populární hru Fall Guys si nově můžeš zahrát zdarma, a to jak na PlayStationu, tak i na Xboxech a Switchi

Populární hru Fall Guys si nově můžeš zahrát zdarma, a to jak na PlayStationu, tak i na Xboxech a Switchi
Zdroj: Fall Guys/propagační materiál
NEWS TIP NA HRY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Ve Fall Guys si můžeš zahrát fotbal, koulet míčky, skákat na platformách, běhat přes překážky a nechybí ani paměťové hry.

Tým z The Blunderdome Construction dlouhé týdny pracoval na tom, aby populární hru s názvem Fall Guys zpřístupnil zdarma všem lidem, a to dokonce na všech zařízeních. Jak se zdá, jeho píle se vyplatila a oblíbenou hru si můžeš od úterý zahrát zdarma na PlayStationu, Xboxech i Switchi.

Doporučeno
Fall Guys je nový multiplayerový hit, který si zamiluje celá tvá rodina. Staň se králem vyhýbání se překážkám a týmových her Fall Guys je nový multiplayerový hit, který si zamiluje celá tvá rodina. Staň se králem vyhýbání se překážkám a týmových her 11. srpna 2020 14:14

Když byla v srpnu roku 2020 hra Fall Guys uvedena na trh, celý svět šílel. Zábavný multiplayerový hit si během pár dnů zahrálo přes 10 milionů hráčů a jeho tvůrci měli problémy udržet servery před vybouchnutím. Boom kolem Fall Guys následně lehce opadl, ale nyní se hra opět vrací na výsluní.

Battle royale připomínající Takešiho hrad totiž přešel do režimu free 2 play, takže si jej zdarma může stáhnout naprosto každý. Z PlayStationu se navíc přesunul i na Xbox a Switch, pročež se k němu dostane více uživatelů než kdy předtím. 

Fall Guys funguje na velmi jednoduchém principu. Na jeho začátku se utkáš v boji s 59 hráči z celého světa, přičemž v každém levelu na tebe čeká jiný úkol. Úkoly jsou rychlé, zábavné a rozhodně se u nich nebudeš nudit. Ve Fall Guys si můžeš zahrát fotbal, koulet míčky, skákat na platformách, běhat přes překážky a nechybí ani paměťové hry.

Tak na co ještě čekáš, stahuj Fall Guys a oddej se hodinám zábavy. 

Domů
Sdílet
Diskuse