Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2020 14:14
Čas čtení 1:03
Dominik Vetrák

Fall Guys je nový multiplayerový hit, který si zamiluje celá tvá rodina. Staň se králem vyhýbání se překážkám a týmových her

TECH
Uložit Uložené

Fall Guys si můžeš koupit na Steamu nebo stáhnout zdarma na PS4, pokud máš PS Plus.

Fall Guys vypadalo jako nenápadná multiplayerová hra. V posledních týdnech před vydáním se o ní ale začalo horlivě mluvit. Představili ji prostřednictvím zajímavých trailerů a později oznámili, že od 4. srpna si ji budou moci zdarma stáhnout všichni, kdo mají na PlayStation aktivováno PS Plus. I to nepochybně pomohlo hru dostat mezi miliony hráčů a na přední místa ve sledovanosti na Twitchi.

Doporučeno
Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů 14. července 2020 16:08

Hra se okamžitě stala nesmírně populární. Tvůrci měli první dny problémy udržet servery před totálním vybouchnutím. Po týdnu od vydání nás navíc informovali, že na Steamu již prodali 2 miliony kopií, a to při cenovce 500 korun. Je možné, že si hru zahrálo už přes 10 milionů hráčů, neboť na PS Plus byla zdarma.

Domů
Sdílet
Diskuse