Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. září 2022 11:13
Čas čtení 0:35
Jakub Paulík

V kouzelném Disenchanted bude Amy Adams z pohádkové říše bojovat s nástrahami reálného světa

V kouzelném Disenchanted bude Amy Adams z pohádkové říše bojovat s nástrahami reálného světa
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM
Uložit Uložené

V pokračování nás čekají staří hrdinové, ale také nová záporná postava.

Amy Adams se po 15 letech znovu ukáže jako princezna Giselle z pohádkové země Andalasie, která se musí v reálném světě poprat s jeho těžkostmi. V první části z roku 2007 ji proklela královna Narissa a Giselle skončila v New Yorku, kde se zamilovala do právníka Roberta (Patrick Dempsey).

Novinka Disenchanted se znovu zaměří na hlavní dvojici, její společné nové dítě i Robertovu dceru Morgan (Gabriella Baldacchino, v původním filmu ji hrála Rachel Covey). Do příběhu vstupuje také princ Edward (James Marsden) z pohádkové země, který měl být původně Giselliným mužem.

Ve filmu dále uvidíme herce, jako jsou Yvette Nicole Brown, Maya Rudolf, Oscar Nuñez, Jayma Mays, Ann Harada, Michael McCorry Rose, James Monroe Iglehart či Kolton Stewart. Disenchanted režíroval Adam Shankman, který natočil i známou romantickou komedii Láska na dálku (2010) či hudební film Step Up (2006) s Channingem Tatumem. Film bude na Disney+ dostupný od 24. listopadu 2022.

Anketa:
Líbil se ti Enchanted z roku 2007?
Byl super.
Celkem fajn.
Nic moc.
Jaký Enchanted?
Byl super.
69 %
Celkem fajn.
15 %
Nic moc.
4 %
Jaký Enchanted?
12 %
Domů
Sdílet
Diskuse