Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2022 15:32
Čas čtení 0:47
Jakub Paulík

Wakanda Forever: Nový Black Panther se ukazuje v boji proti Atlantidě. Bez pomoci mocného hrdiny říše padne

Wakanda Forever: Nový Black Panther se ukazuje v boji proti Atlantidě. Bez pomoci mocného hrdiny říše padne
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER MARVEL MARVEL FILMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Nový Panther se do kin dostane v listopadu.

V čerstvé upoutávce na film Black Panther: Wakanda Forever vidíme hlavního hrdinu přímo v akci. Podle všeho roli po zesnulém herci Chadwicku Bosemanovi (zemřel na rakovinu), který hrál T’Challu, převezme jeho filmová sestra Shuri nebo jeho láska Nakia. S jistotou to však zjistíme až v kině.

V krátkém teaseru se také na moment ukáže vůdce Atlantidy Namor. Právě on královně Ramondě řekne, že bez Black Panthera Wakanda padne. Spor mezi Wakandou a Atlantidou způsobí vědkyně Williams alias Ironheart, která je duchovní nástupkyní Iron Mana. Její stroje totiž začnou v oceánu způsobovat problémy, což rozzuří krále Namora.

Anketa:
Půjdeš na Wakanda Forever do kina?
Ano, určitě.
Zvážím to.
Ne, podívám se to až doma.
Nebudu se na to dívat vůbec.
Ano, určitě.
53 %
Zvážím to.
11 %
Ne, podívám se to až doma.
24 %
Nebudu se na to dívat vůbec.
13 %

Nového Panthera režíroval Ryan Coogler, který se v roce 2018 postaral i o první část. Vidět jsi však od něj mohl/a také životopisné drama Fruitvale s Michaelem B. Jordanem a sportovní drama Creed, v němž se hlavní postavy ujal znovu Jordan.

Scénář spolu s Cooglerem psal Joe Robert Cole, který se podílel už na prvním Pantherovi, ale také na kriminálním dramatu All Day and a Night. Ve filmu si zahráli herci jako Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Winston Duke, Angela Bassett, Danai Gurira, Martin Freeman, Tenoch Huerta a další. Česká premiéra filmu Black Panther: Wakanda Forever je plánována na 10. listopadu 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse