Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2022 16:42
Čas čtení 0:40
Jakub Paulík

Čtveřice teenagerů zemřela při plnění tiktokové výzvy. Ukradli auto a nabourali

Čtveřice teenagerů zemřela při plnění tiktokové výzvy. Ukradli auto a nabourali
Zdroj: Unsplash/helloimnik/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TIKTOK ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Mezi oběťmi je také mladá matka.

Čtveřice mladých lidí v americkém Buffalu, Ahjanae (14), Kevin (16), Swazine (17) a Marcus (19), zemřela při plnění tiktokové výzvy, v jejímž rámci ukradli auto. Během takzvané Kia challenge odcizili vůz značky Kia, se kterým však nešťastně nabourali, informuje Independent.

Nejmladší z obětí, 14letá Ahjanae, se přitom jen krátce před nehodou stala čerstvou matkou, píše The New York Post. Rodina zesnulé Ahjanae vytvořila fond na podporu osiřelého dítěte, jehož cílem je vysbírat částku 15 000 dolarů.

Cílem výzvy Kia challenge je ukázat, jak se lze dostat do automobilů značky Kia či Hyundai. Kromě toho, že je tato výzva ilegální, může být v jistých případech i životu nebezpečná.

Nehodu v Buffalu přežil šestnáctiletý řidič, který je obviněn z neoprávněného používání vozidla a držení odcizeného majetku. Kromě něj přežila další 14letá dívka a aktuálně se zotavuje v nemocnici.

Domů
Sdílet
Diskuse