Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Vzdušín.cz.
7. prosince 2022 v 12:40
Čas čtení 2:30
Sponzorovaný obsah

Recenze dronu AERIUM Nocchi 4K: Šikovné zařízení s dlouhým doletem

Recenze dronu AERIUM Nocchi 4K: Šikovné zařízení s dlouhým doletem
Zdroj: Vzdusin.cz
TECH MODERNÍ TECHNOLOGIE
Uložit Uložené

Shrnuli jsme hlavní funkce a užitečné výhody dronu.

Pokud hledáš odolný dron s dlouhým doletem, máme pro tebe skvělý tip v podobě modelu AERIUM Nocchi 4K. Nabízí jednoduché ovládání, kvalitní kameru, a navíc má i příznivou cenu.

Prodejcem této kvadrokoptéry je český e-shop Vzdušín.cz, který pro nás připravil shrnutí jejích hlavních výhod a funkcí, jež určitě stojí za pozornost.

Kvalitní dron i na dlouhé cesty

V posledních letech se drony těší velké oblibě napříč různými generacemi. Zejména jim přicházejí na chuť začínající youtubeři a milovníci adrenalinových sportů.

Dříve museli investovat velké peníze, aby mohli fotit a točit videa z ptačí perspektivy, ale díky dronům už je tato možnost dostupná prakticky pro každého. Navíc ani nemusíš sahat příliš hluboko do peněženky – i u pokročilejších modelů se vejdeš do pár tisíc korun.

Nevěříš? Dron s kamerou AERIUM Nocchi 4K tě o tom přesvědčí. Na svou cenu totiž nabízí opravdu široké spektrum funkcí a vlastností.

vzdušín, dron
Zdroj: Vzdusin.cz

Nás už na první pohled zaujal svým moderním designem v šedé barvě a lehkým tělem s hmotností 0,24 kg. Příjemně nás překvapila i jeho pevná, skládací konstrukce, díky které ho můžeš snadno uložit do batohu a cestovat s ním i na delší vzdálenosti. Rozměry rozloženého dronu odpovídají těm, které uvádí výrobce – konkrétně činí 6 × 33 × 33 cm.

Dlouhý dolet a jednoduché ovládání

Dron s kamerou nabízí i jednoduché ovládání, a to jak pomocí přiloženého ovladače, tak i chytrého telefonu. Samozřejmostí je zabudovaná GPS, která usnadňuje manipulaci s dronem a zároveň slouží i jako bezpečnostní prvek. S její pomocí totiž můžeš dron kdykoliv dohledat.

Doporučeno
Nejlepší sluchátka na trhu? Letěla jsem do Londýna vyzkoušet sluchátka za 13 tisíc korun Nejlepší sluchátka na trhu? Letěla jsem do Londýna vyzkoušet sluchátka za 13 tisíc korun 18. července 2024 v 14:00

Při každém letu určitě oceníš funkci bezpečného návratu. Díky ní se dron automaticky vrátí v případě, že je téměř vybitý, poškozený nebo se vzdálí z dosahu ovladače.

Pokud chceš s dronem létat na delší vzdálenosti, určitě tě potěší maximální rychlost 30 km/h i to, že na jedno nabití zvládne urazit trasu dlouhou až 8 kilometrů – to při běžném zacházení odpovídá přibližně 25 minutám letu. Doba se však může lišit podle vnějších podmínek a způsobu letu.

vzdušín.cz, dron
Zdroj: Vzdusin.cz

Menším minusem by mohla být absence detekce překážek, kterou ale kompenzují jiné výhody – například možnost snadné a rychlé výměny baterie. Po plném nabití náhradních kousků si tak můžeš užít mnohem delší let, stačí je přibalit s sebou.

Kvalitní záběry, u nichž se ti zatají dech

Dron s kamerou by měl být v první řadě schopný zaznamenat kvalitní záběry, což tento model AERIUM v rámci své cenové třídy splňuje na jedničku.

Je opatřený kamerou s nastavením úhlu v rozmezí 45° až 110° a dvojitým objektivem, který zmírňuje chvění obrazu. Během letu je možné pořídit slušné 4K video a fotografie až v rozlišení 6K.

Dron AERIUM Nocchi 4K se řadí mezi pokročilé drony s kamerou, díky čemuž ho mohou využít jak běžní uživatelé, tak i začínající profesionálové. Manipulaci s ním usnadní funkce inteligentního rozpoznávání gest, která automaticky rozpozná zvolené gesto a následně vytvoří snímek – ideální je například při focení selfie či skupinových fotografií.

vzdušín.cz, dron
Zdroj: Vzdusin.cz

Pořízená videa a fotografie se nahrávají přímo do paměti spárovaného telefonu – žádnou SD kartu tedy nepotřebuješ. Výrobce myslel i na následnou úpravu fotografií prostřednictvím funkce APP Smart Beauty – pořízené snímky a záběry tedy můžeš na pár kliknutí vyladit a zkrášlit pomocí široké škály filtrů.

Vysoká odolnost a dlouhá životnost

Dron AERIUM Nocchi 4K nezaostává ani po stránce odolnosti – menší nárazy a pády by mu tedy neměly příliš ublížit, maximálně bude vyžadovat výměnu jedné nebo více vrtulí. Životnost dronu můžeš samozřejmě ještě prodloužit, a to hlavně pravidelným servisem a včasnými opravami menších závad, které zabrání opotřebení okolních částí dronu. 

Doporučeno
Na placení už nepotřebuješ platební kartu, mobil ani hodinky. Takto vypadá prsten, který ti je nahradí Na placení už nepotřebuješ platební kartu, mobil ani hodinky. Takto vypadá prsten, který ti je nahradí 19. června 2024 v 12:00

Se servisem i případnou opravou ti pomůže e-shop Vzdušín.cz, který kromě modelů vlastní značky AERIUM prodává i náhradní díly a kompatibilní příslušenství. Vždy je samozřejmostí dvouletá záruka na všechny drony, kterou si můžeš volitelně prodloužit až o tři roky. Proškolení specialisté technické podpory ti navíc pomohou s výběrem dronu a ochotně ti zodpoví případné otázky.

Domů
Sdílet
Diskuse