Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Vzdušín.cz.
7. prosince 2022 12:40
Čas čtení 2:30
Sponzorovaný obsah

Recenze dronu AERIUM Nocchi 4K: Šikovné zařízení s dlouhým doletem

Recenze dronu AERIUM Nocchi 4K: Šikovné zařízení s dlouhým doletem
Zdroj: Vzdusin.cz
TECH MODERNÍ TECHNOLOGIE
Uložit Uložené

Shrnuli jsme hlavní funkce a užitečné výhody dronu.

Pokud hledáš odolný dron s dlouhým doletem, máme pro tebe skvělý tip v podobě modelu AERIUM Nocchi 4K. Nabízí jednoduché ovládání, kvalitní kameru, a navíc má i příznivou cenu.

Prodejcem této kvadrokoptéry je český e-shop Vzdušín.cz, který pro nás připravil shrnutí jejích hlavních výhod a funkcí, jež určitě stojí za pozornost.

Kvalitní dron i na dlouhé cesty

V posledních letech se drony těší velké oblibě napříč různými generacemi. Zejména jim přicházejí na chuť začínající youtubeři a milovníci adrenalinových sportů.

Dříve museli investovat velké peníze, aby mohli fotit a točit videa z ptačí perspektivy, ale díky dronům už je tato možnost dostupná prakticky pro každého. Navíc ani nemusíš sahat příliš hluboko do peněženky – i u pokročilejších modelů se vejdeš do pár tisíc korun.

Nevěříš? Dron s kamerou AERIUM Nocchi 4K tě o tom přesvědčí. Na svou cenu totiž nabízí opravdu široké spektrum funkcí a vlastností.

vzdušín, dron
Zdroj: Vzdusin.cz

Nás už na první pohled zaujal svým moderním designem v šedé barvě a lehkým tělem s hmotností 0,24 kg. Příjemně nás překvapila i jeho pevná, skládací konstrukce, díky které ho můžeš snadno uložit do batohu a cestovat s ním i na delší vzdálenosti. Rozměry rozloženého dronu odpovídají těm, které uvádí výrobce – konkrétně činí 6 × 33 × 33 cm.

Dlouhý dolet a jednoduché ovládání

Dron s kamerou nabízí i jednoduché ovládání, a to jak pomocí přiloženého ovladače, tak i chytrého telefonu. Samozřejmostí je zabudovaná GPS, která usnadňuje manipulaci s dronem a zároveň slouží i jako bezpečnostní prvek. S její pomocí totiž můžeš dron kdykoliv dohledat.

Doporučeno
Lidé stáli u Masaryčky 100 metrů dlouhou frontu na otevření nového obchodu DJI. Podívej se, jak vypadá Lidé stáli u Masaryčky 100 metrů dlouhou frontu na otevření nového obchodu DJI. Podívej se, jak vypadá 9. dubna 2024 12:00

Při každém letu určitě oceníš funkci bezpečného návratu. Díky ní se dron automaticky vrátí v případě, že je téměř vybitý, poškozený nebo se vzdálí z dosahu ovladače.

Pokud chceš s dronem létat na delší vzdálenosti, určitě tě potěší maximální rychlost 30 km/h i to, že na jedno nabití zvládne urazit trasu dlouhou až 8 kilometrů – to při běžném zacházení odpovídá přibližně 25 minutám letu. Doba se však může lišit podle vnějších podmínek a způsobu letu.

vzdušín.cz, dron
Zdroj: Vzdusin.cz

Menším minusem by mohla být absence detekce překážek, kterou ale kompenzují jiné výhody – například možnost snadné a rychlé výměny baterie. Po plném nabití náhradních kousků si tak můžeš užít mnohem delší let, stačí je přibalit s sebou.

Kvalitní záběry, u nichž se ti zatají dech

Dron s kamerou by měl být v první řadě schopný zaznamenat kvalitní záběry, což tento model AERIUM v rámci své cenové třídy splňuje na jedničku.

Je opatřený kamerou s nastavením úhlu v rozmezí 45° až 110° a dvojitým objektivem, který zmírňuje chvění obrazu. Během letu je možné pořídit slušné 4K video a fotografie až v rozlišení 6K.

Dron AERIUM Nocchi 4K se řadí mezi pokročilé drony s kamerou, díky čemuž ho mohou využít jak běžní uživatelé, tak i začínající profesionálové. Manipulaci s ním usnadní funkce inteligentního rozpoznávání gest, která automaticky rozpozná zvolené gesto a následně vytvoří snímek – ideální je například při focení selfie či skupinových fotografií.

vzdušín.cz, dron
Zdroj: Vzdusin.cz

Pořízená videa a fotografie se nahrávají přímo do paměti spárovaného telefonu – žádnou SD kartu tedy nepotřebuješ. Výrobce myslel i na následnou úpravu fotografií prostřednictvím funkce APP Smart Beauty – pořízené snímky a záběry tedy můžeš na pár kliknutí vyladit a zkrášlit pomocí široké škály filtrů.

Vysoká odolnost a dlouhá životnost

Dron AERIUM Nocchi 4K nezaostává ani po stránce odolnosti – menší nárazy a pády by mu tedy neměly příliš ublížit, maximálně bude vyžadovat výměnu jedné nebo více vrtulí. Životnost dronu můžeš samozřejmě ještě prodloužit, a to hlavně pravidelným servisem a včasnými opravami menších závad, které zabrání opotřebení okolních částí dronu. 

Doporučeno
V Brně mění budoucnost letectví a vyvíjí letadla s vodíkovými motory. Podílet se na tom můžeš i ty V Brně mění budoucnost letectví a vyvíjí letadla s vodíkovými motory. Podílet se na tom můžeš i ty 26. září 2023 13:00

Se servisem i případnou opravou ti pomůže e-shop Vzdušín.cz, který kromě modelů vlastní značky AERIUM prodává i náhradní díly a kompatibilní příslušenství. Vždy je samozřejmostí dvouletá záruka na všechny drony, kterou si můžeš volitelně prodloužit až o tři roky. Proškolení specialisté technické podpory ti navíc pomohou s výběrem dronu a ochotně ti zodpoví případné otázky.

Domů
Sdílet
Diskuse