Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. prosince 2022 15:56
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Polský MMA gigant KSW míří poprvé do Česka! Na akci se pobije mlátička z těžké váhy Michal Martínek

Polský MMA gigant KSW míří poprvé do Česka! Na akci se pobije mlátička z těžké váhy Michal Martínek
Zdroj: poskytnuto organizací KSW
ČESKO BOJOVÉ SPORTY KSW MMA
Uložit Uložené

Na turnaji se představí Michal Martínek a další čeští bojovníci, které organizace brzy oznámí.

Přední evropská bojová organizace KSW sídlící v Polsku zavítá poprvé do České republiky. Turnaj na tuzemské půdě uspořádá 25. února 2023, kdy se dějištěm akce stane Home Credit Arena v Liberci. Organizace to oznámila na sociálních sítích a v tiskové zprávě, kterou má redakce k dispozici.

Doporučeno
Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka 27. září 2022 6:00

Pro KSW se bude jednat o první mezinárodní turnaj od roku 2019. Podle organizace má být turnaj v Česku důležitým krokem při snaze o opětovné nastartování expanze, která byla pozastavena kvůli pandemii covidu-19, do dalších evropských zemí. V minulosti už KSW uspořádala turnaje například v Dublinu, Záhřebu či Londýně.

Nejzajímavějším tahákem pro českého fanouška bude na turnaji v Liberci zápas Michala „Blackbeard“ Martínka (10:4). Ten se na turnaji KSW 79 představí v hlavním předzápase, soupeř ale zatím oficiálně potvrzen nebyl. Pro Martínka půjde už o třetí zápas v KSW, v předchozích jednou vyhrál a jednou prohrál.

Na turnaji se podle organizace představí i další čeští bojovníci, kteří budou časem oznámeni.

V hlavním zápase večera bude titul v těžké váze obhajovat šampion Phil De Fries (22:6) a chybět na kartě nebude ani Polák Arek Wrzosek (1:0), který dříve bojoval v nejprestižnější kickboxerské organizaci na světě Glory. Prodej lístků má být v síti TicketPortal spuštěn v příštím týdnu.

ksw martínek
Zdroj: poskytnuto organizací KSW
Domů
Sdílet
Diskuse