Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2023 13:42
Čas čtení 1:10
Adéla Ježková

Á, tady jsi, Perry! Seriál Phineas a Ferb se dočká vzkříšení, vyjde 40 nových epizod

Á, tady jsi, Perry! Seriál Phineas a Ferb se dočká vzkříšení, vyjde 40 nových epizod
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Obnovení seriálu Phineas a Ferb se uskuteční na základě nové dohody se společností Disney Branded Television.

Čtyřicet nových epizod kultovního animovaného seriálu z režie Dana Povenmira bude rozděleno do dvou sezón. Podle serveru Variety to oznámil Ayo Davis, prezident společnosti Disney Branded Television. „Mami, Phineas a Ferb nám zase lezou do titulků!“ jako bychom slyšeli Candy.

„Dan je proslulý svou schopností vytvářet všeobecně oblíbené příběhy a postavy se srdcem i humorem. Nemohli bychom být šťastnější, kdybychom mohli pokračovat v naší spolupráci s ním a vrátit kultovního ‚Phinease a Ferba‘ ve velkém stylu,“ poznamenal Davis. Obnovení bychom se měli dočkat v nejbližších dnech – pro publikum v USA byla stanovena premiéra na pondělí 16. ledna 2023. Seriál bude vysílán jako hybridní pořad pro Disney Channel a Disney+.

Seriál měl premiéru v roce 2008 na Disney Channel a běžel až do roku 2012. Natočeny byly rovněž dva filmy – Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (2011) a Phineas a Ferb ve filmu: Candy proti Vesmíru (2020). „Největším potěšením mé kariéry bylo vidět, jak celá generace dětí a rodičů přijala postavy a humor seriálu Phineas a Ferb,“ nechal se slyšet tvůrce seriálu.

„Už se nemohu dočkat, až se do seriálu znovu ponořím pro ně i pro celou novou generaci,“ dodal Povenmire.

Phineas a Ferb: život plný dobrodružství

Phineas a Ferb je americký animovaný seriál oceněný cenou Emmy. Diváci a divačky sledují život dvou mladých nevlastních bratrů, kteří každý den proměňují své sny ve skutečnost. Staví rakety, největší horské dráhy na světě, provozují cirkus. Nový den se v jejich podání mění v nové dobrodružství.

phineas ferb
Zdroj: Disney+

Jejich dospívající sestra Candace na ně žárlí a snaží se je „napráskat“ rodičům, ale důkazy vždy zmizí dřív, než si jich někdo všimne. Dějem se line také linka podivného Dr. Heinze Dutošvarce, který má zlé úmysly ovládnout celý svět. Na něj dohlíží mazlíček ptakopysk Perry, který žije druhý život jako „Agent P“.

Domů
Sdílet
Diskuse