Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti H&M.
10. února 2023 14:30
Čas čtení 2:02
Sponzorovaný obsah

Glamour, extravagance a rokenrol. V jarní kolekci H&M Studio najdeš večerní šaty i motorkářské bundy

Glamour, extravagance a rokenrol. V jarní kolekci H&M Studio najdeš večerní šaty i motorkářské bundy
Zdroj: H&M
MÓDA FASHION TIPY ŠPERKY A DOPLŇKY
Uložit Uložené

Nová kolekce H&M Studio je inspirovaná influencery a celebritami.

Připrav svůj šatník na jaro včas s novou exkluzivní kolekcí jarních trendů H&M Studio. Originální kousky doplní tvůj šatník o klasické siluety i designové prvky v zářivých barvách plných energie. Designéři se při tvorbě jednotlivých kousků inspirovali bohyněmi hollywoodského zlatého věku a novodobými hvězdami, které zůstávají své a stylové při každé příležitosti. Kolekce je tak originální směsí street stylu a výrazného glamouru. 

Limitovanou kolekci H&M Studio vytváří interní designérský tým ve stockholmském ateliéru dvakrát ročně podle aktuálních módních trendů. Inspiruje se módou z ulic a snaží se nabízet kousky z kvalitních materiálů, které oživí šatník milovníků módy. „Tato kolekce nabízí módní kousky, které jsou nositelné a zároveň originální a stylové. Navíc se dají skvěle kombinovat do zajímavých outfitů,“ říká Ann-Sofie Johansson, creative advisor H&M. Aktuální kolekce bude od 2. března 2023 k dostání pouze online.

H&M Studio
Zdroj: H&M

Musthaves, ze kterých nespustíš oči

Jarní kolekce H&M Studio přináší výrazné energické barvy. Paleta se pohybuje od fuchsiové přes jasně modré odstíny až po neutrální odstíny černé, bílé a béžové. „Náš tým návrhářů se skrze tuto kolekci pokusil odstranit hranice mezi skutečnou osobou a její známou tváří v našem světě posedlém celebritami. Chtěli jsme ukázat, co nosí známé osobnosti a influenceři ve svém každodenním životě. Naším záměrem bylo vytvořit energickou kolekci, která nabídne kousky, které se svým kombinováním hodí jak na denní nošení, tak i na důležitou událost či večírek,“ říká Ella Soccorsi, concept designer H&M.

H&M Studio
Zdroj: H&M

Na první pohled tě zaujmou především extravagantní večerní šaty. Zajímavými kousky jsou také béžový oversized trench a chlapecká kožená motorkářská bunda. Součástí kolekce jsou i originálně střižené úzké denimové šaty nebo velmi pohodlné a zároveň elegantní oversized mikiny. Nechybí ani zajímavé doplňky jako dámské kožené kotníkové boty, výrazné sluneční brýle a robustní náušnice. Milovnice módy určitě nadchne originální krajkové spodní prádlo zdobené kamínky či plavky s potiskem rtů. 

nakupuj kolekci H&M Studio
H&MH&M StudioH&MH&M
Zobrazit galerii
(32)

Kolekce z udržitelných materiálů

Každý kousek kolekce je vyrobený z udržitelnějších materiálů, jako jsou organická bavlna, recyklovaný polyester nebo Naia™ Renew – vlákno vyrobené ze 60 % z dřevní buničiny z udržitelných zdrojů a ze 40 % z recyklovaných odpadních materiálů. Najdeš tam také kůži bez obsahu chromu, která se hodí na dlouhodobé nošení. Na šperky a ozdoby bot použili návrháři recyklovanou mosaz, recyklovanou pryž a recyklovaný polyester.

Oversized vesta a maxisukně s vysokým pasem, vyrobené ze směsi organické a postspotřební bavlny, jsou zdobené stovkami ručně vyráběných knoflíků. Knoflíky jsou částečně z recyklovaného plastu, který pochází ze sběru odpadu v Bengalúru a z ulic v Indii. Tento sběr je součástí partnerství mezi H&M Group a sociálním programem Hasiru Dala Innovations, jehož cílem je poskytnout místním sběračům odpadu stabilní příjem, lepší možnosti obživy a uznat jejich práci jako nedílnou součást cirkulárního hodnotového řetězce.

H&M Studio
Zdroj: H&M

Oblečení k zapůjčení

První půjčovnu oblečení spustilo H&M v roce 2019 ve Stockholmu. V půjčovnách nabízí výběr kousků z exkluzivních kolekcí, jako jsou H&M Studio či H&M Conscious Exclusive. Také několik kusů z nové řady H&M Studio bude k dispozici k vypůjčení na vybraných prodejnách ve Stockholmu, Berlíně, Amsterdamu a v Londýně, a to v různých barevných provedeních. Všechny kousky z kolekce pak najdeš online na e-shopu H&M.

H&M Studio
Zdroj: H&M
Domů
Sdílet
Diskuse