Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. února 2023 16:42
Čas čtení 1:14
Tereza Šnajdrová

Další show s Rihannou: Vystoupí na předávání Oscarů, zazpívá píseň Lift Me Up

Další show s Rihannou: Vystoupí na předávání Oscarů, zazpívá píseň Lift Me Up
Zdroj: TASR/AP
HUDBA OSCAR OSCAR 2023 RIHANNA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Populární barbadosko-americká zpěvačka Rihanna vystoupí po Super Bowlu také na slavnostním předávání filmových Oscarů.

Je tomu již sedm let, co Rihanna vydala poslední desku Anti, a veřejností se začaly šířit spekulace, zda nepověsí svou hudební kariéru na hřebík. Barbadosko-americká star totiž není pouze zpěvačkou, ale také podnikatelkou v oblasti módy a kosmetiky. Ony pochyby Rihanna vyvrátila, když v polovině února vystoupila na Super Bowlu. A tím nekončí. V březnu vystoupí na slavnostním předávání Oscarů 2023, informují NME a BBC.

Doporučeno
VIDEO: Rihanna na Super Bowlu předvedla slušnou show, ale diváci více řešili její těhotenství VIDEO: Rihanna na Super Bowlu předvedla slušnou show, ale diváci více řešili její těhotenství 13. února 2023 11:14

95. ročník udílení Oscarů se uskuteční 12. března 2023 v Dolby Theatre v Los Angeles. Moderování akce, kterou každoročně sleduje celý svět, se ujme Jimmy Kimmel a přítomní i diváci*divačky u televizních obrazovek se mají na co těšit. Na slavnostním předávání totiž vystoupí populární zpěvačka Rihanna, která zazpívá píseň Lift Me Up z filmu Black Panther: Wakanda nechť žije.

Režisér snímku Ryan Coogler už v říjnu loňského roku popsal, jak přesvědčil Rihannu, aby se k projektu připojila. Zpěvačka totiž od roku 2016 nevydala žádnou novou hudbu a veřejným prostorem se začaly šířit spekulace, že svou hudební kariéru pověsila na hřebík.

„Nemohu si za to připsat zásluhy. Získali jsme neuvěřitelného skladatele Ludwiga Goranssona, který je zároveň hudebním producentem a má skvělou pověst. S Childishem Gambinem vytvořil song This Is America. Velký dík patří také Jay-Zmu, který je náš přítel a navázal spojení,“ řekl Coogler.

„Rihanna nám dala celou kariéru, celé portfolio hudby, make-up a oblečení a myslím, že by svět pochopil, kdyby pověsila mikrofon na hřebík. Chápal bych to, dala nám všechno, co jsme si mohli přát. Hledali jsme skvělého umělce, který by dokázal vyprávět příběh filmu a představit ho divákům v jiném ‚balení‘,“ dodal.

Rihannino nové album vyjde snad ještě letos

Rihanna nedávno promluvila také o svém nadcházejícím albu. Prohlásila, že by bylo „směšné“, kdyby nevyšlo ještě letos. „Chci, aby to bylo ještě letos. Jako upřímně, bylo by směšné, kdyby to nebylo letos. Ale já se chci prostě bavit. Chci prostě dělat hudbu a natáčet videa,“ řekla. 

Domů
Sdílet
Diskuse