Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. dubna 2023 12:07
Čas čtení 0:22
Kristýna Dobiášová

Rapper Coolio, který stojí za hitem Gangster's Paradise, zemřel kvůli kombinaci několika drog

Rapper Coolio, který stojí za hitem Gangster's Paradise, zemřel kvůli kombinaci několika drog
Zdroj: Wikimedia Commons
ZAJÍMAVOSTI HUDBA RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ÚMRTÍ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Již je známá příčina úmrtí amerického rappera Coolia. Hudebník zemřel minulý rok v září kvůli kombinaci několika drog, konkrétně fentanylu, heroinu a metamfetaminu.

Americký hudebník Coolio známý díky skladbě Gangster’s Paradise zemřel minulé září kvůli kombinaci několika drog. Bylo mu 59 let. Umělce před šesti měsíci nalezli v bezvědomí na podlaze koupelny v domě v Los Angeles.

Doporučeno
Smrtonosný Brumbál, Lewis Capaldi a kuchyně jak u Ramseyho na steroidech. Tyhle pecky najdeš v dubnu na Netflixu, Disney+ i HBO Smrtonosný Brumbál, Lewis Capaldi a kuchyně jak u Ramseyho na steroidech. Tyhle pecky najdeš v dubnu na Netflixu, Disney+ i HBO 3. dubna 2023 17:00

V době smrti trpěl srdeční chorobou a astmatem. Podle informací CBS je příčinou úmrtí mix několika látek, konkrétně fentanylu, heroinu a metamfetaminu.

Coolio začal tvořit hudbu v 80. letech. Své místo v hip hopu si získal právě díky nahrání skladby Gangster’s Paradise, za kterou obdržel cenu Grammy. Než se začal věnovat hudbě, pracoval jako dobrovolný hasič v oblasti San José.

Domů
Sdílet
Diskuse