Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2023 v 17:25
Čas čtení 0:59
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola se po krvavé prohře vrací znovu do boje. Uvidíme ho už brzy na velkolepé akci

Karlos Vémola se po krvavé prohře vrací znovu do boje. Uvidíme ho už brzy na velkolepé akci
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Bojová organizace Oktagon MMA odhalila hlavní tváře turnaje na Štvanici. Jsou jimi Vémola, Keita a Buchinger.

Od ostře sledované odvety Kincl vs. Vémola uběhly teprve dva týdny a Terminátor už má navzdory bolestivé porážce potvrzený další zápas. Nejblíže ho fanoušci a fanynky uvidí na turnaji Oktagon 45 pod širým nebem na pražské Štvanici 29. července. Organizace Oktagon MMA to oznámila v sobotu na sociálních sítích.

Doporučeno
Zbitý Vémola musel jet do nemocnice, Kincl zůstal králem. Oktagon 43 přinesl obrovskou show Zbitý Vémola musel jet do nemocnice, Kincl zůstal králem. Oktagon 43 přinesl obrovskou show 21. května 2023 v 1:11

Uvidíme i další hvězdy

Jméno Vémolova soupeře zatím oznámeno nebylo. Vémola však po prohře s Kinclem oznámil, že do střední váhy se již nevrátí. Aktuálně je stále držitelem opasku v polotěžké divizi. Získal jej minulý rok v létě právě na Štvanici, pás ale zatím neobhajoval. O prozatímní titul v polotěžké váze se utkají 17. června Pavol Langer a Alexander Poppeck.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Dalšími potvrzenými jmény pro červencový turnaj na Štvanici jsou Losene Keita a Ivan Buchinger. Keita je šampionem lehké divize a prozatímním šampionem pérové váhy. Očekává se, že by se měl brzy utkat s právoplatným pérovým šampionem Matém Sanikidzem, to však zatím potvrzeno nebylo.

Pro slovenskou legendu Ivana Buchingera se bude jednat o návrat do klece po delší době. Naposledy prohrál právě s Keitou v červnu 2022. S kým změří síly tentokrát, zatím není známo.

Dva turnaje ve dvou dnech!

Červencový turnaj na Štvanici je pro organizaci Oktagon MMA již tradicí. Promotéři však oznámili, že letošní zájem je tak velký, že se rozhodli uspořádat hned dva turnaje ve dvou dnech. Sobotnímu turnaji, kde uvidíme zmíněnou trojici bojovníků, tak bude předcházet ještě páteční turnaj, který ale zatím potvrzená jména bojovníků nemá.

Domů
Sdílet
Diskuse