Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Beauty drop: Brutální SPF, sexy paletka do 250 Kč a vše pro letní glow od Fenty Beauty i Kylie Cosmetics

6. Riri v letních barvách na tvá líčka, rty i tělo

Fenty Beauty by Rihanna představilo kolekci Summatime. Všechny její produkty jsou barevně inspirovány západem slunce: přecházejí ze sytě oranžové do intenzivní fialové. V nabídce je hydratační tekutá rtěnka ve dvou tmavých odstínech, díky kterým zazáříš na nejednom letním večírku.

Doporučeno
Kosmetické novinky: Bronzing drops za dostupnou cenu, srdíčkové tvářenky i luxusní čisticí duo od Victorie Beckham Kosmetické novinky: Bronzing drops za dostupnou cenu, srdíčkové tvářenky i luxusní čisticí duo od Victorie Beckham 1. března 2024 16:00

Nový kabát dostala i oblíbená Match Stix, tedy multifunkční tyčinka na rty a tváře v univerzální barvě, jež by se měla mírně přizpůsobit tvému ​​odstínu pleti. Jako další nechybí ani Fenty Icon. Ikonická matná krémová rtěnka má v letní kolekci zastoupení hned v několika odstínech. Svou sbírku si pak můžeš doplnit ještě barevnou značkovou lahví na vodu.

Cena: od 331 Kč do 638 Kč

fenty beauty letná kolekcia
Zdroj: Fenty Beauty by Rihanna

7. Jednoduchý krém od kultovní značky

The Ordinary uvedlo v květnu nový hydratační produkt s betaglukanem. Značka, která s sebou kdysi přinesla revoluci ve vzdělávání spotřebitelů, donutila nás všechny vyslovovat názvy ingrediencí a pamatovat si jejich koncentrace, konečně přišla s produktem s gelovou texturou.

Hodí se pro každého, ale lehkou texturu ocení zejména majitelé mastné pleti.

Krém obsahuje přírodní zvlhčující složky, které udrží pokožku hezky hydratovanou a chráněnou. Betaglukan a ceramidy pro ochranu kožní bariéry zase zajistí zklidnění a zmírní zarudnutí.

Cena: 340 Kč

Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan
Zdroj: The Ordinary

8. Zářivé pohlazení od Kylie Jenner

Značka Kylie Cosmetics představila letní novinku, která září na kilometry daleko. Jedná se o lehký nelepivý rozjasňovač na tělo ve čtyřech odstínech. Nanáší se rovnoměrně a má saténový finiš. Další jeho výhodou je, že úplně zasychá, takže nebudeš mít nepříjemný pocit, a neměl by ani příliš zůstávat na oblečení.

Doporučeno
Dvě podnikatelky spojily síly. Výsledkem je výjimečné IEM SPA Dvě podnikatelky spojily síly. Výsledkem je výjimečné IEM SPA 13. prosince 2023 14:00

Produkt můžeš použít samostatně nebo ho smíchat s hydratačním krémem pro méně patrný efekt. Použít ho doporučujeme podél klíčních kostí, na ramenou a na nohou. Pak budeš vypadat přesně jako celebrity na letních večírcích.

Cena: 685 Kč

kylie body glow
Zdroj: Kylie Cosmetics
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse