Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2023 18:00
Čas čtení 0:37
Kateřina Viková

Video: Michal Nesvadba dopsal poslední epizodu Kouzelné školky. Po 23 letech v pořadu končí

Video: Michal Nesvadba dopsal poslední epizodu Kouzelné školky. Po 23 letech v pořadu končí
Zdroj: Česká televize/Pavla Černá
ČESKO ČESKÁ TELEVIZE ČESKO ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Dětmi milovaný komik a moderátor legendární Kouzelné školky v červnu natočí svou poslední epizodu. Michal Nesvadba v dětském pořadu působil od roku 1999. Feel old yet?

Michal Nesvadba již dříve oznámil, že své angažmá v Kouzelné školce České televize ukončí k červnu 2023. Nyní napsal svůj poslední scénář. Součástí pořadu byl od roku 1999, kdy navázal na rodinnou tradici, kterou svými pořady pro děti založil jeho otec Miloš Nesvadba. Plyšový skřítek František tak přijde o svého věrného souputníka a dětští diváci o moderátora, který je ve všední rána s úsměvem vítal z televizní obrazovky.

„Už jsem z toho docela unavený,“ uvedl Michal Nesvadba v loňském rozhovoru Honzy Tománka na dotaz, zda bude končit. „Nechtěl jsem se nikdy opakovat. Ta studnice nápadů už je prázdná a to trápení je větší a větší. Je dobré v nejlepším přestat,“ zaznělo v rozhovoru.

Doporučeno
Slay: Tohle se České televizi fakt povedlo. Podívej se na clash Mikýře a Romanuttiho v kultovním AZ kvízu Slay: Tohle se České televizi fakt povedlo. Podívej se na clash Mikýře a Romanuttiho v kultovním AZ kvízu 9. června 2023 12:55

Než se však Michal nadobro rozloučí, přichystal pro své fanoušky velkolepou rozlučku v podobě muzikálové show pro celou rodinu s názvem Fantazie na kolečkách aneb Záhada mizejících hraček.

Domů
Sdílet
Diskuse