Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2023 14:00
Čas čtení 7:49
Martin Adam Pavlík

Krvavý a nemilosrdný souboj o Patrika Kincla, návrat dominantního šampiona i napínavé přestřelky. Kdo vyhraje zápasy na Štvanici?

Krvavý a nemilosrdný souboj o Patrika Kincla, návrat dominantního šampiona i napínavé přestřelky. Kdo vyhraje zápasy na Štvanici?
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT MMA OKTAGON MMA PREDIKCE ZÁPASŮ
Uložit Uložené

Toto jsou naše redakční predikce pátečního turnaje Oktagonu na pražské Štvanici.

„Nejkrásnější turnaj roku“ pod širým nebem na pražské Štvanici s pořadovým číslem 45 uvidíme naposledy. Právě proto dostaneme dvojitou nadílku. Organizace Oktagon MMA zorganizovala na známém pražském ostrově dva turnaje za sebou – v pátek 28. července a v sobotu 29. července.

Doporučeno
Shem Rock exkluzivně: Byl jsem 10 let na útěku. Vězení bych nepřál nejhoršímu nepříteli Shem Rock exkluzivně: Byl jsem 10 let na útěku. Vězení bych nepřál nejhoršímu nepříteli 20. července 2023 15:00

Jako před každým turnajem jsme pro tebe i nyní připravili predikce všech zápasů. Nejprve jsme zanalyzovali páteční turnaj. Čeká tě na něm například titulová bitva o krále bantamové váhy mezi Jonasem Mågårdem a Felipem Limou. Uvidíme také souboj ve střední váze mezi Samuelem „Pirátem“ Krištofičem a Polákem Robertem Bryczekem.

Vítěz se pak popere o titul s Patrikem Kinclem. Na programu bude dohromady deset zápasů. Představí se také Rado Úškrt, Václav Mikulášek, Jan Malach, Tato Primera, Máté Kertész či Radek Roušal.

Pokud se ti líbí naše články o bojových sportech, podpoř nás a přidej se do klubu Refresher+, abys měl*a neomezený přístup ke všemu obsahu na našem webu. Budeš si moci přečíst například rozhovory se zápasníky či inspirativní příběhy bojovníků.

Základní informace o turnaji Oktagon 45 Special
Kdy: 28. 7. 2023
Kde: Štvanice, Praha, živě na Oktagon.tv.
Hlavní hvězdy turnaje: Mågård, Krištofič, Úškrt, Mikulášek a další
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Jan Malach vs. Shem Rock

Český veterán s přezdívkou „Král severu“ prověří drzého a pořádně sebevědomého Brita s ostrým slovníkem Shema Rocka, který při svém debutu v Oktagonu nepředvedl až takový výkon, jaký jsme po tak velkém hypu čekali. Jeho rozpačitý duel s Arthurem Limou skončil remízou (v rozhovoru nám řekl, že předtím bojoval se zraněním žeber).

Doporučeno
Šílené knock-outy i nový šampion! Turnaj Oktagon 56 přinesl divoké přestřelky i překvapivé výsledky Šílené knock-outy i nový šampion! Turnaj Oktagon 56 přinesl divoké přestřelky i překvapivé výsledky 21. dubna 2024 7:47

Rock si chce nepochybně napravit chuť a z Malacha udělat svoji další oběť, ideálně co nejrychleji a velkolepě. A je dost velká pravděpodobnost, že se mu to povede. Není tajemstvím, že Malachovou slabinou jsou submise, na které je právě Shem Rock specialista.

Ukončil tak pět ze svých osmi výher, přičemž jeho nejoblíbenější technikou je rear-naked choke. Navzdory Malachově síle a zkušenostem (má přesně o dvacet MMA zápasů více než Brit) očekáváme, že zápas skončí krátce po zahájení na zemi, v grapplingových výměnách bude dominovat Rock a s velkou pravděpodobností nakonec přinutí Malacha odklepat.

Tip na vítěze: Rock

Rock vs. Lima.
Rock vs. Lima. Zdroj: OKTAGON MMA

Máté Kertész vs. Ion Surdu

Tady bude zaručeně téct krev. Moldavský „Dracula“ naposledy předvedl velmi rychlou válku se srbským zabijákem Bojanem Veličkovićem v rámci pyramidy Tipsport Gamechanger, ale nakonec prohrál na submisi. Kertész byl zase v posledním boji poprvé knokautován Marcelem Grabinským, a to pořádně tvrdě.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 141282 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse