Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2023 16:03
Čas čtení 0:38
Kuni Nguyenová

Manželský pár prodal osmiměsíčního syna, aby si koupil iPhone 14

Manželský pár prodal osmiměsíčního syna, aby si koupil iPhone 14
Zdroj: Pexels.com
ZAJÍMAVOSTI MODERNÍ TECHNOLOGIE
Uložit Uložené

Kam až jsi schopný*á zajít, abys vlastnil*a nejnovější mobil?

Manželský pár Jaydev Ghosh a Sathi ze Západního Bengálska se rozhodl, že pro nový model iPhone 14 obětuje svého syna, kterému bylo teprve osm měsíců. Policie nakonec zadržela matku dítěte, otec ale zůstává na svobodě. Dítě bylo zachráněno. Informuje o tom DailyO a India Today.

Incident odhalili sousedé páru, kteří si všimli chlapcovy nepřítomnosti. Věděli také, že se manželé potýkají s finančními problémy. Když uviděli, že náhle vlastní iPhone, souvislosti si dali rychle dohromady. Požádali proto policii o pomoc. 

Doporučeno
Tyhle tenisky potěší všechny fanoušky Applu. Pokud na ně mají peníze... Tyhle tenisky potěší všechny fanoušky Applu. Pokud na ně mají peníze... 28. července 2023 14:28


Po konfrontaci se matka přiznala, že peníze z prodaného dítěte použili na cestování a následné vytváření obsahu na Instagramu. Policie také odhalila, že se otec pokusil prodat i jejich sedmiletou dceru. V současné době probíhá vyšetřování, které se případem dále zabývá. 

Výměna potomka za materialistické věci se ve světě nestala poprvé. Podobný bizarní případ vyšel najevo v roce 2016. Čínský pár si chtěl pořídit nový iPhone, a tak prodal svou 18denní novorozenou dceru za 3 530 dolarů (v přepočtu 77 tisíc korun).

Domů
Sdílet
Diskuse