Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2023 v 13:32
Čas čtení 0:44
Radim Šlechta

FOTO: Naštvaný pilot nakreslil letadlem na oblohu penis

FOTO: Naštvaný pilot nakreslil letadlem na oblohu penis
Zdroj: Flightradar24
NEWS
Uložit Uložené

Kapitán letadla jenom čekal na bezpečné přistání. Podařilo se mu nakreslit provokativní obrazec.

Pilot společnosti Lufthansa měl letět z Frankfurtu na Sicílii, jeho let se ale musel odklonit na Maltu. Pilot neváhal a čas před přistáním si zkrátil kreslením čtyřiadvacet kilometrů velkého falického obrazce přímo na oblohu. Klasické kresbičky na školních lavicích a stěnách výtahů tak posunul na zcela novou úroveň. Informuje o tom Euronews.

Není jasné, zda kapitán jednal záměrně ani zda jeho výtvarná kratochvíle byla nevinným vtipem, nebo projevem frustrace z nemožnosti přistát podle plánu, jak psala část lidí v reakcích na sociálních sítích. Podle úřadů jde čistě o „nehodu“. 

Podle společnosti Lufthansa v Katánii nebylo kvůli větru možné bezpečně přistát. Pilot z toho důvodu musel zůstat ve vyčkávací poloze, než se pokusil znovu přistát, což se opět nepodařilo. Kapitán letadla tak musel čekat na vhodnou chvíli a svým „nervózním přelétáváním“ později pobavil internet.

Nutno říct, že let ze 28. července není prvním incidentem, kdy se na portálu Flightradar24 (server, který mapuje pohyb letadel, pozn. red.) penis objevil. Server Euronews připomíná například americký tankovací letoun KC-135, který nakreslil podobný obrázek poblíž ruské námořní základny v Tartusu.

Domů
Sdílet
Diskuse