Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. srpna 2023 17:48
Čas čtení 0:23
TASR

V Miláně ukradli luxusní kabelky za dva miliony korun, oprsklí zloději je vyměnili za levnější přímo v prodejně Hermès

V Miláně ukradli luxusní kabelky za dva miliony korun, oprsklí zloději je vyměnili za levnější přímo v prodejně Hermès
Zdroj: Wiki Commons/volně k užití
MÓDA ITÁLIE KRIMI MÓDA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Kabelky v hodnotě 90 tisíc eur (2,1 milionu korun) ukradli zloději z prodejny luxusní značky Hermès v italském městě Milán, informovala ve čtvrtek agentura APA.

Čtyři kabelky zmizely z prodejny, která se nachází v milánské módní čtvrti na ulici Via Monte Napoleone. Byly zabaleny v krabici a zloději je nahradili levnějšími.

Mezi ukradenými je i kabelka zhotovená z krokodýlí kůže v hodnotě 50 tisíc eur (1,2 milionu korun). Kabelky značky Hermès se v současnosti považují za investici. Na jedné aukci se kabelka Himalaya Birkin z krokodýlí kůže prodala za více než 7,2 milionu korun.

Doporučeno
Kabelky jako investice. Nadčasový luxus, který na ceně roste víc než zlato Kabelky jako investice. Nadčasový luxus, který na ceně roste víc než zlato 14. června 2023 9:00

Seznam čekatelů na nákup kabelek od značky Hermès je dlouhý, protože jejich prodej je omezený. Považuje se to za marketingovou strategii, která má docílit, aby byly tyto kabelky exkluzivnější a hodnotnější.

Domů
Sdílet
Diskuse