Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2023 10:50
Čas čtení 0:34
Tímea Krauszová

Lily-Rose Depp si užívá slovenský festival Grape po boku své přítelkyně 070 Shake. Raperka vystoupila místo Yunga Leana

HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Herečka a zpěvačka provázela svou přítelkyni, která měla na Slovensku koncert.

Herečka a zpěvačka Lily-Rose Depp se blýskla na festivalu Grape. Na Slovensko ji přivedl koncert její partnerky, raperky 070 Shake. Tu organizátoři festivalu na poslední chvíli pozvali místo švédského rapera Yunga Leana. Raper měl na slovenském festivalu vystupovat v minulosti už dvakrát, ale jednou to zrušil on, pak organizátoři zrušili celý festival kvůli pandemii a letos to na poslední chvíli znovu zrušil on.

Doporučeno
Záhadná „smrt“ Lil Tay. Kdo je „nejmladší flexerka století“ a čím lidi šokuje? (AKTUALIZOVÁNO) Záhadná „smrt“ Lil Tay. Kdo je „nejmladší flexerka století“ a čím lidi šokuje? (AKTUALIZOVÁNO) 10. srpna 2023 14:03

Hvězda ze seriálu The Idol tedy na slovenský festival přijela podpořit přítelkyni. Společnou fotografii už sdílel na Instagramu i samotný festival.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Grape festival (@grape_festival)

Američanka 070 Shake je raperka, zpěvačka a zároveň i skladatelka. Své debutové album vydala v roce 2018, její kariéra od té doby stále stoupá a nyní na podzim si ji vybrali Coldplay jako předskokanku na své turné. Na Spotify má více než 16 milionů měsíčních posluchačů. Spolupracovala se jmény jako Kanye West, Nas či Pusha T, uvádí o ní Grape.

Domů
Sdílet
Diskuse