Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2023 16:20
Čas čtení 1:35
Vojtěch Vanda

VIDEO: Mluvící vagína, oko v konečníku a squirtování dolarů. Lil Pump v extrémně erotizované novince boří další hranice etiky

VIDEO: Mluvící vagína, oko v konečníku a squirtování dolarů. Lil Pump v extrémně erotizované novince boří další hranice etiky
Zdroj: Johnny Nunez/WireImage
HUDBA RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Pamatuješ na Anacondu od Nicki Minaj, u níž se konzervativní posluchači rapu křižovali? Nebo na WAP od Cardi B s Megan Thee Stallion, jež před třemi lety zvedly obočí nejedné osobě? Lil Pump se svým novým videem strčí oba klipy do kapsy.

Někdo řekne, že nejde o nic nového. Stačí se podívat kousek od České republiky, do Estonska, kde si svět získal svou svéráznou estetikou „mluvící vagíny“ Tommy Cash s klipem Winaloto. Grafickou úpravu intimních partií, na nichž se objeví například ústa nebo obličej, je možné také vidět ve videích ruských Little Big, v Americe najdeme podobně šílené vizuály zase třeba u Olivera Treeho.

Doporučeno
Že ženy v českém rapu nejsou? Totally Nothin prolomil rapové tabu Že ženy v českém rapu nejsou? Totally Nothin prolomil rapové tabu 14. srpna 2023 13:00

Co se erotična celkově týče, USA je před Evropou, alespoň v mainstreamu, opravdu ve velkém náskoku. Prakticky každá z mainstreamových rapperek nebo zpěvaček nakládá se svým tělem stejně výrazně jako se svou hudbou. Ať už to byla výše zmíněná Nicki Minaj, Cardi B, nebo Megan Thee Stallion, trend opravdu nemizí. Poslední velký objev, Sexyy Red, je třeba hezkým příkladem.

Nikdo však dosud nepředvedl to, co se v posledních hodinách podařilo Lil Pumpovi. Kontroverzní floridský rapper, jemuž samotnému uniklo do éteru několik sexuálních nahrávek z reálného života, se rozhodl „uctít“ ženské tělo a vyjádřit k němu lásku ve videoklipu I Sell.

„Porno“ na YouTube

Jestli se dá dostat k pornu na YouTube snáze než způsobem, který Pump předvedl, nedokážeme si úplně představit jak. Na kanále, který sleduje skoro 18 milionů lidí, je to stoprocentně poprvé, co divákovi před obličejem „skotačí“ v detailu rozkrok a zadek v jasných konturách, jež jen v nejnutnějším překrývají Pumpovo oko (místo konečníku) a ústa (místo vulvy). Cash a jeho obličej ve Winaloto jsou věru jen slabým odvarem.

Rapperova ústa se strništěm k nám kromě toho ještě promlouvají skrze prsa, která jedna z komparzistek jen tak mimochodem odhalí na kameru. V jiném záběru zase visí z ženského klínu dredy nebo vidíme ženský orgasmus doslova za všechny prachy, když jedna z žen squirtuje dolary. Pochopili jsme, že se jedná o metaforu výdělku z Onlyfans, ale stejně nás to překvapilo.

Doporučeno
Záhadná „smrt“ Lil Tay. Kdo je „nejmladší flexerka století“ a čím lidi šokuje? (AKTUALIZOVÁNO) Záhadná „smrt“ Lil Tay. Kdo je „nejmladší flexerka století“ a čím lidi šokuje? (AKTUALIZOVÁNO) 10. srpna 2023 14:03

Celá věc v nás budí otázku, co je tím pověstným progresem v hudbě, o kterém se neustále diskutuje, kde jsou ještě hranice etiky a co je vůbec vhodné ještě vyvěsit na YouTube. Každopádně je jasné, že před samotným vydáním to nebyl pouze Pump, kdo rozhodoval o tom, v jaké formě se klip vydá. 

Druhá věc je shock value, kterou na sebe Pump musí upozornit. Po dlouho očekávaném albu Lil Pump 2, jež vyšlo v březnu, a jeho komerčním neúspěchu na sebe chtě nechtě musí co nejvíc upozorňovat, aby se udržel v relevanci. Bude tohle ta pravá cesta? Odpověď na tuto otázku jistě přinesou fanoušci a fanynky.

Anketa:
Líbí se ti tenhle edgy klip?
Je super.
Nic pro mě.
Je super.
25 %
Nic pro mě.
75 %
Domů
Sdílet
Diskuse