Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2023 11:00
Čas čtení 2:31
Richard Balog

Vybrali jsme šest nejlépe oblečených fotbalistů letošního léta. Získá si tě David Alaba, Stefan Bajčetić nebo Virgil van Dijk?

Vybrali jsme šest nejlépe oblečených fotbalistů letošního léta. Získá si tě David Alaba, Stefan Bajčetić nebo Virgil van Dijk?
MÓDA FOTBAL MÓDA OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ
Uložit Uložené

Fotbalové hvězdy si užily přibližně dvouměsíční letní přestávku naplno a v několika případech i v outfitech, jejichž inspirací neuděláš krok vedle. Přesvědč se o tom.

Fotbal je stále nejpopulárnější hrou na světě a přední hráči vydělávají desítky milionů korun ročně, ale pokud jde o módu, tam je to horší. Fotbalisté se ve většině případů, podobně jako rapeři, vyžívají v nemožných kombinacích, přičemž důležité je, aby ukázali logo módního domu, zlaté hodinky švýcarské výroby či diamantové šperky.

Doporučeno
Top streetwear tohoto týdne: První podzimní dropy Kith a Aimé Leon Dore, nová nadílka od Palace Skateboards i sexy Air Jordan 1 Top streetwear tohoto týdne: První podzimní dropy Kith a Aimé Leon Dore, nová nadílka od Palace Skateboards i sexy Air Jordan 1 26. srpna 2023 17:00

V posledních letech najdeme naštěstí i hráče, kteří vědí, jak na to, a jejich outfity jsou zajímavou inspirací –⁠ ze všech zmíníme rakouského defenzivního univerzála Davida Alabu, který má konzistentní styl.

V dnešním článku najdeš šest nejlépe oblečených fotbalistů letošního léta. Připrav se na dávku jedinečných modelů s nádechem luxusu, ale také na minimalistický městský styl a eleganci z týdnů módy.

Samuel Umtiti, Ami Paris
Zdroj: Jeremy Moeller/Getty Images

Samuel Umtiti 

Dosud si pamatujeme, jak jsme bývalého hráče FC Barcelona zařadili do článku o fotbalovém nevkusu, když neznal nic jiného kromě modelů oblečení s monogramem nebo logem. Krátce poté naštěstí svěřil svůj šatník do rukou odborníků a dnes patří mezi nejstylovější sportovce.

Doporučeno
Fotbalový napi*u swag: Logománie, příliš úzké džíny či nemožné kombinace plné nevkusu Fotbalový napi*u swag: Logománie, příliš úzké džíny či nemožné kombinace plné nevkusu 15. června 2019 9:15

Důkazem je tento sofistikovaný letní outfit, ve kterém zavítal na červnovou přehlídku značky Ami Paris. Umtiti se postavil před fotografy ve světle růžovém obleku s prodlouženou linií a v širokých kalhotách stejné barvy. Pozitivně hodnotíme i experiment s účesem, kdy fialová příjemně podtrhla jemnou růžovou. Všechny modely jsou samozřejmě z ateliéru Ami Paris, který má pod palcem návrhář Alexandre Mattiussi.

David Alaba, Rhude
Zdroj: Instagram/@davidalaba

David Alaba 

Rakouský obránce David Alaba má konzistentní módní styl, který obdivujeme již několik let, a od přestupu do Realu Madrid je ještě lepší.

Doporučeno
Fotbalový dres a streetwear? „Match“ made in heaven Fotbalový dres a streetwear? „Match“ made in heaven 15. srpna 2023 13:00

31letý vídeňský rodák si naposledy získal naše srdce v Paříži, když navštívil několik módních přehlídek a pokaždé se ukázal v originálním outfitu. V tomto případě vsadil na bowlingovou košili s krátkými rukávy a jemnými proužky s logem Rhude na hrudi, tmavě zelené kalhoty s nažehlenými puky a proužky z bočních stran a na semišové mokasíny s třásněmi v hnědé barvě. Dokonalou tečkou jsou hodinky Patek Philippe Nautilus na levém zápěstí.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse