Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Vybrali jsme šest nejlépe oblečených fotbalistů letošního léta. Získá si tě David Alaba, Stefan Bajčetić nebo Virgil van Dijk?
Stefan Bajcetic
Zdroj: Instagram/@stefanbajcetic

Stefan Bajcetic

Teprve osmnáctiletý španělský fotbalista Stefan Bajcetic zatím nepatří mezi největší hvězdy v týmu Liverpool FC, ale nepochybujeme o tom, že má před sebou zářivou budoucnost. Stejně dobře jako na hřišti se mládežnickému reprezentantovi daří i na módním poli, když na svém Instagramu ukazuje jeden zajímavý outfit za druhým.

Doporučeno
Móda Refresher: Češky a Slovenky vytáhly sexy i elegantní outfity, kterými tě posadí na zadek Móda Refresher: Češky a Slovenky vytáhly sexy i elegantní outfity, kterými tě posadí na zadek 9. září 2023 16:00

Během léta nás potěšil tímto svěžím vzhledem, kterému dominuje lehká světle modrá košile s výraznou texturou. V kombinaci s bílými kalhotami v širokém střihu a semišovými pantofli Birkenstock Boston s uzavřenou špičkou jde o trefu do černého. Zkusíš podobnou verzi tohoto letního outfitu i ty?

Jules Koundé, Kenzo
Zdroj: Pascal Le Segretain/Getty Images

Jules Koundé

Červnový týden módy v Paříži přilákal řadu známých sportovců včetně francouzského reprezentanta Julese Koundého, který nechyběl na přehlídce módních domů Kenzo a Wales Bonner.

Doporučeno
Stylista českých hvězd, hot model i sekáčový maniak. Top 5 mužských profilů na Instagramu, které nesmíš minout, pokud žiješ módou Stylista českých hvězd, hot model i sekáčový maniak. Top 5 mužských profilů na Instagramu, které nesmíš minout, pokud žiješ módou 17. srpna 2023 16:00

Na show, kterou si připravil návrhář NIGO, zavítal obránce týmu FC Barcelona v opravdu originálním outfitu. Bílý svetr s vyšším límcem a grafickým motivem různých vyznamenání na přední části doplnil o tmavě modré maxi zvonové džíny, bílé sluneční brýle a sérii šperků.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse