Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2023 14:30
Čas čtení 0:36
Tereza Šnajdrová

Nejlepší akce týdne: Vyraz na pořádnou party! Do Prahy přijede hitmaker French 79

Nejlepší akce týdne: Vyraz na pořádnou party! Do Prahy přijede hitmaker French 79
Zdroj: se souhlasem Fource/French 79
KULTURA ELEKTRONICKÁ HUDBA KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE POJĎ VEN!
Uložit Uložené

Máš snad lepší plány na sobotu? My ne!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

Prahou se v sobotu 7. října budou linout zvuky francouzského elektra. V MeetFactory totiž vystoupí DJ a producent French 79, který svým českým fanouškům a fanynkám přiveze nejnovější desku Teenagers. A že jich má požehnaně! Když French 79 v loňském roce vystoupil v klubu Fuchs 2, totálně ho vyprodal.

Doporučeno
Jejich vztah je komplikovanější než tvůj situationship, přesto se stali legendami. Toto jsou Blink-182 Jejich vztah je komplikovanější než tvůj situationship, přesto se stali legendami. Toto jsou Blink-182 16. září 2023 6:00

French 79 není na hudební scéně žádným nováčkem. Můžeš ho znát z kapel Nasser nebo Kid Francescoli, ale protože to tenhle talentovaný muzikant umí skvěle i se synťáky, v roce 2014 se rozhodl založit vlastní projekt. Pod ním pak vydal hity jako Lovin' Feeling, Diamond Veins nebo Hometown

V květnu tohoto roku French 79 vydal novou desku Teenagers, kterou přiveze také do Prahy. V sobotu 7. října vystoupí v MeetFactory, které se návštěvnictvu otevře ve 21:00 hodin. Vstupenky koupíš na GoOutu za 490 korun, tak s jejich nákupem neotálej, ať ti je nikdo nevyfoukne.

Domů
Sdílet
Diskuse