Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. října 2023 12:38
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Taylor Swift jako prezidentka USA? Jako jediná by mohla porazit Trumpa. Souhlasíš?

Taylor Swift jako prezidentka USA? Jako jediná by mohla porazit Trumpa. Souhlasíš?
Zdroj: Getty Images/Mat Hayward for TAS Rights Management / TASR/AP/Joe Maiorana
OSOBNOSTI DONALD TRUMP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TAYLOR SWIFT ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Odvážný výrok pronesla bývalá ředitelka strategické komunikace Bílého domu Alyssa Farah Griffin.

Prezidentské volby se v USA sice uskuteční až koncem roku 2024, ale už nyní mnozí předpovídají, že by se hlavou státu opět mohl stát Donald Trump. Jediný, kdo by ho mohl porazit, je podle jeho bývalé ředitelky strategické komunikace zpěvačka Taylor Swift. Hlasuj v anketě na konci článku, co si o tom myslíš. 

Doporučeno
Jiřina Bohdalová ukončuje divadelní kariéru. Co královnu divadelních prken donutilo odejít? Jiřina Bohdalová ukončuje divadelní kariéru. Co královnu divadelních prken donutilo odejít? 6. října 2023 10:20

„Všichni jsme fanoušci Taylor Swift, a abych byla upřímná, vypadá to, že volby opět vyhraje Donald Trump. Měla by nastoupit do boje o post a jednou provždy ho porazit. Ona je pravděpodobně jediná osoba, která by to dokázala,“ řekla Alyssa Farah Griffin, bývalá ředitelka strategické komunikace Bílého domu během Trumpova funkčního období. 

K odvážnému výroku se odhodlala v podcastu Behind the Table, kde se řeč nejprve stočila ke zpěvačce a jejímu novému románku s hvězdou NFL Travisem Kelcem. „Může to být úlet, může to být cokoli. Ona vždy chodila s herci nebo hudebníky, kteří byli ze stejných kruhů. Chodit s profesionálním sportovcem je něco úplně jiného a myslím, že když se jí zatím v lásce nedařilo, má smysl hledat i něco netradičního,“ uvedla také Farah Griffin. 

Lze si jen těžko představit, že by se Taylor Swift, která bude celý příští rok na tour, odhodlala ke kandidatuře. Na druhou stranu, proměnit každý koncert ve volební kampaň by bylo velmi jednoduché. A když si k tomu přičteme, že v roce inaugurace by jí bylo potřebných 35 let, třeba tenhle scénář není až tak nereálný. No uvidíme. 

Anketa:
Měla by podle tebe Taylor Swift kandidovat na prezidentku?
Jo, ale Trumpa stejně neporazí. 
Yes! To by byla nejlepší prezidentka ever.
Ne, ať zpívá a do politiky se nemíchá.
Jo, ale Trumpa stejně neporazí. 
10 %
Yes! To by byla nejlepší prezidentka ever.
67 %
Ne, ať zpívá a do politiky se nemíchá.
23 %
Domů
Sdílet
Diskuse