Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2023 v 9:49
Čas čtení 1:01
Karolína Fejtová

Už víme, co Kazma udělá s milionem dolarů, který nikdo nevyhrál

Už víme, co Kazma udělá s milionem dolarů, který nikdo nevyhrál
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kazma na svých sociálních sítích sdílel video, ve kterém konečně prozrazuje, co udělá s milionem dolarů. V jeho hře spojené s filmem ONEMANSHOW: The Movie ho totiž nikdo nevyhrál. Kontejner, QR kódy, show, charita. To všechno můžeme od plánu B čekat.

Po skoro třech týdnech dal Kazma hráčům odpověď, na kterou všichni čekali. Co bude s milionem dolarů v sejfu, který stával v pražských Holešovicích? 

Kazma na svých sociálních sítích sdílel dvouminutové video, ve kterém vysvětluje svůj plán B. „Nejčastěji jste nám psali tyhle tři věci. Abychom někomu pomohli a dali ty peníze na něco dobrýho, abychom je rozdělili mezi hráče, kteří hráli naši hru, nebo abychom z těch peněz udělali nějakou další show,“ poznamenal Kazma.

Doporučeno
Viděli jsme Kazmův film a tohle jsou naše první dojmy. Máš jít na ONEMANSHOW: The Movie do kina? Viděli jsme Kazmův film a tohle jsou naše první dojmy. Máš jít na ONEMANSHOW: The Movie do kina? 15. srpna 2023 v 20:35

Není překvapením, že s jeho týmem nakonec přišli s variantou kombinující všechny tři prvky. Inspirací jim byl příběh Martínkovy sbírky z Donia, na niž český národ dokázal vybrat přes 150 milionů korun. 

Kazmův tým tak prý vytiskl milion QR kódů, jež odkazují na další příběhy lidí ze sbírkové platformy Donio, kteří potřebují finanční pomoc. Tyto kódy jsou nastaveny na platbu 22 korun (hodnota jednoho dolaru). Představitelé One man show je podle videa přilepili na každou dolarovou bankovku.

Doporučeno
Kazma: Tenhle rozhovor je úplně v p*deli Kazma: Tenhle rozhovor je úplně v p*deli 17. srpna 2023 v 18:00

A kam peníze s QR kódy ukryli? Do stejného lodního kontejneru, ve kterém Kazma dříve schoval svoje auto. Kontejner během pár dní podle Kazmových slov vznese nad Českou republikou nákladní vrtulník. Spodní vrata kontejneru se mají v jednu chvíli otevřít a milion dolarovek spadne na zem. Kdy a kde se to stane, se údajně pár hodin dopředu dozvědí jen ti, kteří si aktivovali herní kartu.

„Všechno, co si nasbíráte, je vaše. A co s tím uděláte, už necháme na vás,“ říká Kazma ve videu.

Anketa:
Aktivovali jste si herní kartu a budete se účastnit plánu B?
Jasně, už jen čekám na zprávu.
Ne.
Jasně, už jen čekám na zprávu.
23 %
89 Hlasů
Ne.
77 %
298 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse