Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. listopadu 2023 17:00
Čas čtení 0:46
Karolína Fejtová

Legendární Half-Life je na omezený čas zdarma! Podívej se, dokdy si hru můžeš stáhnout

Legendární Half-Life je na omezený čas zdarma! Podívej se, dokdy si hru můžeš stáhnout
Zdroj: Valve
TECH GAMING
Uložit Uložené

Oblíbená hra Half-Life v neděli slaví 25. narozeniny. Dárky však nedostala ona, ale její fanoušci! Po limitovanou dobu si ji mohou stáhnout zdarma s novými aktualizacemi.

Devadesátkovou hru kombinující akční dobrodružství s nevídanou technologií si můžeš do pondělních sedmi hodin večer bezplatně stáhnout na Steamu. Více než padesátinásobnou hru roku pak budeš mít navždy pro sebe.

Doporučeno
Remake první Mafie, hororová klasika i další česká legenda. Tyto super hry teď koupíš za méně než 250 korun Remake první Mafie, hororová klasika i další česká legenda. Tyto super hry teď koupíš za méně než 250 korun 17. listopadu 2023 12:00

A to není vše. Společnost Valve, která hru Half-Life vytvořila, si zároveň připravila velkou výroční aktualizaci. Mezi několik zajímavostí v nové verzi patří ověření pro Steam Deck, aktualizace designu nabídky ve hře tak, aby vypadala více jako originál z roku 1998, a škálování uživatelského rozhraní, které umožňuje vyšší rozlišení. Valve navíc ještě zveřejnilo dokument, v němž původní vývojářský tým sdílí své vzpomínky na proces vzniku hry.

Half-Life tento víkend oslaví 25 let, a tak jsme si připravili velkou aktualizaci, abychom vrátili trochu toho pocitu z roku 1998 s obnoveným původním obsahem dne uvedení, zcela novými mapami pro více hráčů, pohledem do zákulisí s původním vývojovým týmem a dalšími věcmi,“ uvedla společnost Valve na platformě X. 

Domů
Sdílet
Diskuse