Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. prosince 2023 18:47
Čas čtení 0:33
Anna Koucká

Rapper Diddy je obviněn ze znásilnění nezletilé dívky. „Nic jsem neudělal,“ hájí se

Rapper Diddy je obviněn ze znásilnění nezletilé dívky. „Nic jsem neudělal,“ hájí se
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images
HUDBA RAP SEXUÁLNÍ NÁSILÍ
Uložit Uložené

Diddy je obviněn ze sexuálního obchodování a znásilnění sedmnáctileté dívky. Americký rapper a zakladatel Bad Boy Records se měl incidentu dopustit v roce 2003, kdy mu bylo 34 let.

Podle zprávy, kterou zveřejnil časopis Rolling Stone, se měl Diddy a další dva jeho kolegové z labelu podílet na sexuálním násilí na středoškolačce, uvádí Complex. Dívce prý podávali alkohol, přepravili ji soukromým letem do New Yorku a skupinově ji znásilnili. Údajně měli i plánovat, že s ní budou sexuálně obchodovat. 


Dívka prý v době, kdy mělo ke znásilnění dojít, byla tak opilá, že v žádném případě nemohla dát svolení k pohlavnímu styku. Diddy ale veškerá obvinění popírá a tvrdí, že je nevinný. 

Doporučeno
Útočníci v Českých Budějovicích zbili muže jen proto, že měl duhovou vlajku kolem krku. Skončil v nemocnici Útočníci v Českých Budějovicích zbili muže jen proto, že měl duhovou vlajku kolem krku. Skončil v nemocnici 4. prosince 2023 13:46

K celé kauze se vyjádřil na svém instagramu. „Co je moc, to je moc. Poslední týdny jsem jen přihlížel tomu, jak se mě někdo snaží veřejně společensky popravit a zničit můj odkaz a pověst. Jsou to všechno hnusná obvinění. Nic z toho jsem neudělal a budu bojovat za očištění svého jména,“ napsal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LOVE (@diddy)

Domů
Sdílet
Diskuse