Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. prosince 2023 9:56
Čas čtení 0:48
Lucie Kotvalová

Žena na TikToku kritizovala bundu značky The North Face. Epická reakce firmy tě pobaví

Žena na TikToku kritizovala bundu značky The North Face. Epická reakce firmy tě pobaví
Zdroj: Freepik/@ wirestock/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložit Uložené

Jenn Jensen si na TikToku postěžovala na pláštěnku značky The North Face, která ji neochránila před deštěm. Společnost epicky zareagovala.

Jenn Jensen si koupila pláštěnku značky The North Face s jedním cílem – aby ji během túrování v novozélandských horách uchránila před studeným deštěm. Produkt ovšem nesplnil, co sliboval.

Doporučeno
Američanka žije už čtyři roky venku. Jí zvířata, která najde sražená u silnice Američanka žije už čtyři roky venku. Jí zvířata, která najde sražená u silnice 7. prosince 2023 15:48

Právě proto se žena, jak píše web Dexerto, rozhodla značku zkritizovat na svém TikToku. Ve videu říká, že marketing bundu chybně inzeroval jako nepromokavou. „Ale poslouchejte. Jsem si 100% jistá, že venku prší a já jsem celá promočená.“

Proslov zakončuje jednoduchou zprávou: Nechce vrátit peníze. Chce, aby firma začala dělat „pláštěnky“ skutečně nepromokavé. A co víc, jednu takovou chce expresně doručit do údolí u Hooker Lake, kde se bude nacházet. V popisku pak dodává: „Nejsem naštvaná, jsem zklamaná... A mokrá.“

Marketingový tým outdoorové firmy The North Face si videa zřejmě všiml (aby také ne, má přes milion liků) a rozhodl se reagovat svým vlastním videem.

V něm je zachycen zaměstnanec firmy, který v jedné z poboček bere z ramínka červenou dámskou bundu, následně nasedá do vrtulníku a expresně ji doručuje do... údolí u Hooker Lake.

@thenorthface Replying to @Timbrodini We were busy express delivering @Jenn ♬ Lisztomania - Instrumental - Phoenix

Video končí předávkou produktu do rukou Jensen, která má bundu ve finálním záběru na sobě. Společně se širokým spokojeným úsměvem.

Domů
Sdílet
Diskuse