Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
4. ledna 2024 8:23
Čas čtení 0:48
Monika Růžičková

Chystá se scénář k filmu Enola Holmes 3. Co zatím víme?

Chystá se scénář k filmu Enola Holmes 3. Co zatím víme?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Na scénáři pro třetí díl by se mělo již pilně pracovat. Vycházející hvězda Millie Bobby Brown, která je známá ze seriálu Stranger Things, by se měla v roli mladé vyšetřovatelky objevit již potřetí.

Server Collider nedávno informoval o vzniku třetího filmu Enoly Holmes. Server potvrdil, že práce jsou v plném proudu. Filmy jsou inspirované sérií knih Nancy Springer nazvaných The Enola Holmes Mysteries (Záhady Enoly Holmes). Jedná se o šest knih, které vyšly do roku 2010, sedmá byla vydaná v roce 2021. 

Předchozí díly byly nabité slavnými hvězdami, jako je Henry Cavill. Ten bohužel nedávno opustil svou velkou roli v seriálu Zaklínač, který je také od Netflixu. Je tedy pravděpodobné, že se do role Sherlocka nevrátí. Jako matku Eudorii Holmes jsme mohli vidět Helenu Bonham Carter. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Návrat Millie Bobby Brown je skoro jistý. „Millie Bobby Brown je taková naše domácí hvězda. Chci říct, Stranger Things jsou pro nás důležité a sledujeme ji, jak herecky roste,“ řekl šéf filmové divize Netflixu Scott Stuber. „Na jaře s ní chystáme film Mladá dáma, na který se opravdu těším.“

„Moc ráda bych se podílela na pokračování. Chtěla bych, aby se Enola pustila do více případů, aby pocítila větší tlak, zažila víc bláznivých situací, aby znovu zakusila svou zranitelnost. Strašně ráda bych ji zase viděla zpět v plném pracovním nasazení,“ uvedla Millie v rozhovoru pro ScreenRant v listopadu 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse