Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. ledna 2024 7:00
Čas čtení 0:29
Vincenc Novák

FOTO: Donald Trump, Taylor Swift či Elon Musk. Podívej se, jak vypadají známé osobnosti v GTA VI

ČESKO GTA VI
Uložit Uložené

Již příští rok se fanoušci po mnohaletém čekání dočkají nového dílu GTA. Ve fanouškovských skupinách nyní kolují fotografie vytvořené umělou inteligencí, které do prostředí populární hry zasazují známé tváře.

Díky umělé inteligenci si můžeš na ikonické načítací obrazovce hry představit Nicki Minaj, Taylor Swift, Leonarda DiCapria, ale také severokorejského diktátora Kim Čong-una, bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa či miliardáře Elona Muska. Snímky na facebookové skupině věnované hře sbírají tisíce lajků.

Titul GTA VI vyjde na konzolích v roce 2025, verze pro PC zatím není plánována. Prostředí hry bude podle dřívějších informací inspirováno městem Miami. Studio Rockstar Games již na začátku loňského prosince vydalo trailer, který zaujal především vysoce kvalitním grafickým zpracováním.

Doporučeno
Vyšel trailer ke GTA VI. Ohromí perfektní grafikou, hra zatím nevyjde na PC Vyšel trailer ke GTA VI. Ohromí perfektní grafikou, hra zatím nevyjde na PC 5. prosince 2023 7:35

Nový díl GTA bude pravděpodobně novým rekordmanem v prodejích. Napovídá tomu i loňské zveřejnění obrázku s datem premiéry trailerů, který se na sociální síti X stal nejlajkovanějším herním příspěvkem v historii. Pro více informací o připravované novince sleduj toto téma.

Taylor Swift.Kim Čong-un.Snoop Dogg.Donald Trump.
Zobrazit galerii
(8)
Domů
Sdílet
Diskuse