Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2024 15:54
Čas čtení 0:59
Monika Růžičková

Virální Whistle meme se dostal až do Bílého domu. Jak na něj reaguje herec z Hunger Games?

Virální Whistle meme se dostal až do Bílého domu. Jak na něj reaguje herec z Hunger Games?
Zdroj: Tiktok (@ethedemocrats)
FILMY A SERIÁLY HUNGER GAMES
Uložit Uložené

Po uvedení Hunger Games: Balada o ptácích a hadech do kin se staly znovu populární i původní filmy a na sociálních sítích se jim věnuje velká pozornost.

Původní Hunger Games byly svého času fenoménem, všichni chtěli být jako Katniss, nenáviděli Snowa a milovali Finnicka a Peetu. To ale nebylo v době TikToku.

Po osmi letech se oblíbená sága vrátila na obrazovky v podobě filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech, který tě v příběhu přenese dávno před Katniss a můžeš v něm vidět mládí Snowa. Jeho představitele Toma Blytha začali fanoušci okamžitě milovat, i když ve filmu hraje spíše záporáka, a na sociálních sítích začala trendovat videa s touto postavou. 

Fanoušci si vzpomněli i na herce z původní série, a tak netrvalo dlouho, než se objevily tisíce videí s Finnickem a Peetou. Josh Hutcherson měl své fanoušky vždycky a v roce 2014 vzniklo legendární video Josh Hutcherson Whistle, kde se objevují fotky herce s písničkou Whistle od Flo Ridy.

Někdo si na toto staré video vzpomněl a na TikToku vznikl Whistle meme. Jedná se v podstatě o modernizovanou verzi videa, kterou si uživatelé TikToku převzali po svém. Tento trend se dokonce dostal až do Bílého domu a prezident USA Biden zveřejnil na TikToku originální video. 

Doporučeno
Nové Hunger Games se hodně podobají těm původním. Dojíždí na přílišnou délku a chabou akci Nové Hunger Games se hodně podobají těm původním. Dojíždí na přílišnou délku a chabou akci 14. listopadu 2023 17:01

Herec se nedávno objevil v pořadu The Tonight Show Starring Jimmyho Fallona, kde řekl: „O Vánocích mi bratr a jeho přítel říkali: ‚Musíme si sednout a vysvětlit ti, co se děje na internetu.‘ Nechápu to, ale přijde mi to vtipné.“ V pořadu mluvil i projektech, na kterých momentálně pracuje. 

Domů
Sdílet
Diskuse