Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. ledna 2024 8:30
Čas čtení 1:05
Monika Růžičková

Tajné kódy na Netflix: Jak nejrychleji najdeš nejlepší filmy?

Tajné kódy na Netflix: Jak nejrychleji najdeš nejlepší filmy?
Zdroj: Continental Film
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY
Uložit Uložené

Chceš si doplnit filmový přehled a dohnat filmy, na které jsi zatím neměl*a čas? Přinášíme ti nejrychlejší způsob, jak oceňované snímky najít.

Zlaté glóby jsou za námi, a jestli věříš úsudku zahraničních novinářů v Hollywoodu, kteří ceny udělují, pusť si filmy a seriály, které ti unikly, nebo si zopakuj staré dobré klasiky.  

Číselné kódy jen zadáš do vyhledávání na Netflixu a pak si vybereš film. Enjoy!

Oceněné filmy – 89844

Shrek
Zdroj: DreamWorks

Mezi oceňovanými filmy můžeš najít kultovku od Tarantina Pulp Fiction: Historky z podsvětí nebo Forresta Gumpa s Tomem Hanksem. Na pohodový večer můžeš zvolit Shreka nebo akční Top Gun: Maverick. Pokud ti chybí pořádná romantika, Pýcha a předsudek s panem Darcym ti zaručeně pomůže. 

Oceněné TV pořady – 89814

Koruna, 6. řada.
Koruna, 6. řada. Zdroj: Netflix

Chybí ti pořádné teen drama? Pusť si stejnojmenný reboot známého australského seriálu z roku 2022 Škola zlomených srdcí. Historii britské monarchie si můžeš připomenout v seriálu Koruna. Naši němečtí sousedé mají na svědomí dramatický seriál Dark vyprávějící o tajemství, které se táhne třemi generacemi.

Oceněné dokumenty – 93108

Kuciak: Vražda novinára
Zdroj: Final Cut for Real ApS

Netflix je proslulý svými dokumentárními krimi sériemi. Pokud jsi fanda do zločinu, pusť si Jak vyrobit vraha nebo Od koťátek pracky pryč! Hon na internetového zabijáka. Pokud chceš silný příběh, nalezneš zde i dokument o vyšetřování vraždy investigativního novináře a jeho snoubenky Kuciak: Vražda novináře. A je tu i čeká klasika, kterou by měl vidět každý, dokument Katka.

Pořady a TV pořady oceněné Zlatým glóbem – 108861, 83050

Filmy a drama oceněné Zlatým glóbem – 82489, 82503

Kancl, Steve Carell
Zdroj: NBC Universal Television Distribution

V komediálním seriálu Kancl o každodenním soužití pracovníků kanceláře se občas vidíme všichni. Eltona Johna si jako předlohu bere stále více filmařů, ty se můžeš podívat na film z roku 2019 Rocketman nebo si klidně dej Elvise s Austinem Butlerem. Pokud jsi fanouškem Leonarda DiCapria, mrkni na Tenkrát v HollywooduVlka z Wall Street.

Domů
Sdílet
Diskuse