Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2024 10:32
Čas čtení 0:54
Magdalena Trajerová

Netflix rozjel spolupráci se známým supermarketem. Nabízí slevy na jídlo i dopravu domů zdarma

Netflix rozjel spolupráci se známým supermarketem. Nabízí slevy na jídlo i dopravu domů zdarma
Zdroj: Unsplash / freestocks
ZAJÍMAVOSTI NETFLIX
Uložit Uložené

Netflix & chill? Ve Francii mají radši Netflix & grill. Supermarket Carrefour rozjel spolupráci se známou streamovací platformou.

Už brzy bude možné ve francouzském obchodním řetězci pořídit předplatné Netflixu a k němu dostat i slevu na všechny nabízené produkty. Službu si lidé zaplatí buď přímo na prodejně supermarketu, nebo přes jeho webové stránky, píše Czechcrunch. Pilotní program této spolupráce bude nabízen ve dvou francouzských městech – Rouenu a Bordeaux. Společnosti ale plánují do konce roku rozšířit tuto nabídku do celé Francie.

Doporučeno
Netflix ukázal Kosmonauta z Čech. Hollywoodské sci-fi se natáčelo v Česku a stojí za ním tvůrci Černobylu Netflix ukázal Kosmonauta z Čech. Hollywoodské sci-fi se natáčelo v Česku a stojí za ním tvůrci Černobylu 16. ledna 2024 15:33

Základní předplatné Netflixu si budou moci zákazníci pořídit za 5,99 eura, což je přibližně 150 korun. K tomu dostanou desetiprocentní slevu na celý sortiment v Carrefouru. Pokud jejich objednávka přesáhne 60 eur, tedy zhruba 1 500 korun, doveze jim navíc kurýr nákup zdarma domů.

Spolupráce ale není pouze o předplatném. Na vybraných prodejnách budou také k prodeji reklamní předměty spojené s oblíbenými seriály a filmy. Půjde o figurky, trika, hrnky či plakáty. Na své si přijdou třeba fanoušci Stranger Things nebo Bridgertonových.

Supermarket Carrefour působil osm let i v Česku. V roce 2006 ovšem prodal své prodejny Tescu. Nyní se k nám opět vrací. Jeho zboží bude nabízet síť JIP Východočeská. Tak třeba v budoucnu i my někdy v uličce mezi rohlíky a mlékem pořídíme Netflix.

Domů
Sdílet
Diskuse