Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. února 2024 9:30
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

První trailer na Deadpool 3: Deadpool a Wolverine se navzájem zabíjejí v bláznivé komiksové komedii

První trailer na Deadpool 3: Deadpool a Wolverine se navzájem zabíjejí v bláznivé komiksové komedii
Zdroj: Marvel Studios/Courtesy of Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY FILM MARVEL MARVEL FILMY
Uložit Uložené

Disney a Marvel ukazují první záběry jednoho z nejočekávanějších filmů letošního roku. Wolverine versus Deadpool!

Studio Disney odhalilo první oficiální záběry z očekávaného komiksového filmu Deadpool 3 (jediného marvelovského filmu v kinech v roce 2024). Děj třetího dílu se bude točit kolem multiverza, cestování v čase a nejrůznějších dalších zvratů. Uvidíme více verzí Deadpoola a také Wolverina, kterého údajně naposledy ztvárnil Hugh Jackman.

Doporučeno
Nejlepší novinky (nejen) na Netflixu. Tyhle seriály musíš vidět Nejlepší novinky (nejen) na Netflixu. Tyhle seriály musíš vidět 11. února 2024 17:30

S Ryanem Reynoldsem, který hraje Deadpoola, jsou velcí přátelé a už léta chtěli natočit společný film s Wolverinem a Deadpoolem. Podle traileru se jim sen splnil a natočili zábavnou komiksovou road movie, ve které se objeví spousta známých tváří.

Deadpool 2 se dostal do kin v roce 2018 a diváci měli trojku vidět v kinech mnohem dříve. V roce 2017 však studio Disney koupila společnost 20th Century Fox, a tak se plány na další filmy změnily. Tvůrci potřebovali více času na kompletní změnu příběhu a jeho zasazení do marvelovského světa.

Doporučeno
Rytmus a Jasmina se pochlubili velkou novinkou: Chystají vlastní reality show ​ Rytmus a Jasmina se pochlubili velkou novinkou: Chystají vlastní reality show ​ 12. února 2024 7:30

Trojku Deadpoola s názvem Deadpool a Wolverine režíroval Shawn Levy (Noc v muzeu, Free Guy) podle scénáře Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin (Bob's Burgers). Film dorazí do kin 25. července 2024.

Domů
Sdílet
Diskuse