Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2024 16:25
Čas čtení 0:29
Veronika Ábelová

Novinka Netflixu tě přenese do Karibiku za hledáním pokladu. Mexický seriál je plný dobrodružství a překvapení

Novinka Netflixu tě přenese do Karibiku za hledáním pokladu. Mexický seriál je plný dobrodružství a překvapení
Zdroj: IMDb/ Bandidos/ volně k užití
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mexický seriál Bandidos neboli Pěkná banda je nová komediální série plná dobrodružství při hledání mayského pokladu. Ani o akci nebude nouze. Režisérem je totiž Adrian Grunberg, který režíroval akčního Ramba.

Pěkná banda je seriál, který tě zláká prostředím Karibiku a záhadným hledáním mayského pokladu. Tvůrcem celého příběhu a scénáře je Pablo Tébar, který stojí i za hororovou sérií Diablero.

Režisérem nového seriálu je Adrian Grunberg, který má na kontě známý akční film Rambo: Poslední krev. Hlavní postavy Miguela a Lilí ztvárnili Alfonso Dosal a Ester Expósito. Dále se v seriálu objeví například Juan Pablo Medina Mabel Cadena, Nicolás Furtado nebo Andrés Baida.

bandidos
Zdroj: Netflix/ Bandidos/ volně k užití

Dobrodružství začíná v mexickém Karibiku, kam se vydává odvážná dvojice Miguel a Lilí podle starobylé mapy. Cesta není jednoduchá a musí čelí různým výzvám. Pokud jsi fanouškem Indiany Jonese, Mumie nebo Lovců pokladů, tahle novinka by tě mohla bavit. Přesvědčit se o tom můžeš už od 13. března na Netflixu.

Domů
Sdílet
Diskuse