Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2024 14:30
Čas čtení 0:41
Ondřej Mrázek

Netflixu už několik dní vládne stylová gangsterka. Váže se na populární film

Netflixu už několik dní vládne stylová gangsterka. Váže se na populární film
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Gentlemani Guye Ritchieho dorazili na Netflix a diváci se jich nemůžou nabažit. Na streamovací službě je to nejsledovanější seriál posledních dní.

Nejen v Česku, ale i ve zbytku světa se novinka populárního britského tvůrce stala po své premiéře na Netflixu naprostou jedničkou ve sledovanosti a z čela žebříčku se podle serveru FlixPatrol ne a ne pohnout.

Doporučeno
Největší přehled chystaných filmů, které zboří internet. Kdy dorazí nový Pán prstenů? Největší přehled chystaných filmů, které zboří internet. Kdy dorazí nový Pán prstenů? 12. března 2024 8:00

Gangsterka odkazující na několik let starý stejnojmenný film s Matthewem McConaugheyem v hlavní roli představila sice zcela nové hrdiny a víceméně i nový příběh, ty nejdůležitější ingredience jako stylovost, rychlopalné dialogy, přepálené zvraty a cool montáže ovšem zůstaly zachovány. I proto se seriál může chlubit skvělými recenzemi a také diváckými ohlasy, jež jej vyzdvihují do nebes.

Pokud máš rád*a mix akce, humoru a krimi, představuje seriál ideální osmihodinový binge-fest, od kterého nebudeš chtít spustit oči. Navíc se zde ve skvělých, byť nenápadných rolích mihli sympatičtí veteráni Vinnie Jones a Dar Salim, kteří ozdobili už tak skvostné obsazení čítající Thea Jamese, Kayu Scodelario, Giancarla Esposita nebo Petera Serafinowicze.

Ať už tedy patříš mezi fanoušky režiséra, příznivce stejně tak parádního filmu z roku 2019, nebo jenom jdeš kolem a nemáš právě na co koukat, tuhle novinku by sis rozhodně neměl*a nechat ujít.

Domů
Sdílet
Diskuse