Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
30. března 2024 13:00
Čas čtení 0:53
Karolína Fejtová

Končí Lizzo kariéru? Její emotivní vyjádření fanoušky šokovalo

Končí Lizzo kariéru? Její emotivní vyjádření fanoušky šokovalo
Zdroj: GC Images/Gilbert Carrasquillo
HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka Lizzo, držitelka cen Emmy a Grammy, na Instagramu sdílela v pátek příspěvek, ve kterém se vyjadřuje k nadávkám na internetu. Je tohle konec její kariéry?

„Už mě nebaví snášet, jak mi všichni v mém životě a na internetu nadávají. Jediné, co chci, je dělat hudbu, dělat lidi šťastnými a pomáhat světu tak, aby byl o něco lepší, než jak jsem ho našla. Začínám mít však pocit, že mě v sobě nechce,“ napsala zpěvačka na Instagram.

Byla obviněna ze sexuálního obtěžování 

„Neustále čelím lžím, které se o mně říkají kvůli slávě a sledovanosti... neustále jsem terčem vtipů kvůli tomu, jak vypadám... rozebírají mě lidé, kteří mě neznají a znevažují mé jméno. K těmhle s*ačkám jsem se neupsala,“ pokračovala.

Příspěvek, který završuje slovem „KONČÍM“, se setkal se záplavou podpůrných komentářů, mimo jiné třeba od Paris Hilton.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lizzo (@lizzobeeating)

Minulý rok Lizzo obvinily její tanečnice ze sexuálního obtěžování, rasové diskriminace a vytváření nepřátelského pracovního prostředí. Podobnou žalobu na ni podala i bývalá oděvní stylistka, která navíc zmínila šikanu na pracovišti. Přestože Lizzo požádala soudce o zamítnutí žalob, neučinil tak. Kvůli těmto událostem se počet negativních komentářů pod jejími posty ještě navýšil.

Doporučeno
Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout 30. dubna 2024 14:30

Páteční příspěvek na Instagramu je v rozporu s jejím dřívějším postem ze 17. března, ve kterém mluvila o psaní nové hudby a děkovala svým fanouškům za trpělivost. Lizzo má na kontě několik hitů, jako jsou třeba písně About Damn Time, Good as Hell, Truth Hurts, Boys nebo úvodní píseň k filmu BarbiePink.

Domů
Sdílet
Diskuse