Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. dubna 2024 15:47
Čas čtení 0:44
refresher team

Žena z Texasu má nejdelší nohy na světě. „Říkají mi Slenderman“

Žena z Texasu má nejdelší nohy na světě. „Říkají mi Slenderman“
Zdroj: Unsplash/Anelya Okapova/volně k uziží
ZAJÍMAVOSTI GUINNESSOVA KNIHA REKORDŮ SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Rodačka z Austinu je sice držitelkou světového rekordu, ale musí čelit krutým komentářům cizích lidí a zároveň má problémy s randěním a hledáním padnoucích kalhot.

Maci Currin bylo pouhých 17 let, když se dostala do Guinnessovy knihy rekordů. Tehdy se ukázalo, že má nejdelší ženské nohy na světě. Žena měří 207 centimetrů, její levá noha 134,3 centimetru, pravá pak dokonce 135,2 centimetru.

Doporučeno
Warner TV je v Česku. Vybrali jsme to nejlepší z dubnového programu Warner TV je v Česku. Vybrali jsme to nejlepší z dubnového programu 4. dubna 2024 13:50

Radost z rekordu ale ničí kruté komentáře cizích lidí. „Nazývají mě postavami z hororových filmů, třeba Slendermanem,“ říká rodačka z Austinu. Ošklivé komentáře se objevují i na jejím TikToku, kde často postuje videa. Maci dodává, že kromě toho bojuje třeba s hledáním dobře padnoucích kalhot nebo randěním. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Guinness World Records (@guinnessworldrecords)

V rozhovoru pro Jam Press uvedla, že se nad svými partnery vždy tyčí, takže se někteří cítí nedostatečně a „trapně“. „Pokaždé když jsem randila, zejména s muži, kteří jsou o dost menší než já, jsem se cítila prostě mimo. Jako by se za mě skoro styděli,“ říká.

Navzdory příkořím je Američanka za své nohy ráda. „V dětství jsem svou výšku nenáviděla, protože to byla jediná věc, kvůli které jsem byla pro děti snadným cílem. Ale dnes to vidím jako výhodu v tom smyslu, že nikdo není jako já. Jsem jedinečná,“ říká.

Domů
Sdílet
Diskuse