Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2024 v 8:08
Čas čtení 1:21
Veronika Ábelová

Mezi nejlepšími hotely v Evropě se umístilo i Česko! Podívej se na nejlepších pět

Mezi nejlepšími hotely v Evropě se umístilo i Česko! Podívej se na nejlepších pět
Zdroj: Voyage Belek Golf And Spa/ propagační materiál
ZAJÍMAVOSTI ČESKO CESTOVÁNÍ PRAHA
Uložit Uložené

Léto se pomalu blíží a s ním i dovolené. Jestli plánuješ cestovat po Evropě, máme pro tebe tipy na nejlepší hotely.

Hledáš hotel, který má skvělé služby a pohodlné, čisté a hezké pokoje? Server TripAdvisor uděluje každoročně cenu těm hotelům, které za uplynulý rok získají velké množství nadstandartních a pozitivních recenzí.

Doporučeno
Lidé zvolili pět nejlepších hotelů na světě. Vyhrál přepychový luxus v Brazílii Lidé zvolili pět nejlepších hotelů na světě. Vyhrál přepychový luxus v Brazílii 7. května 2024 v 17:01

Mezi 25 nejlepšími hotely v Evropě nechybí ani Česko, a to zásluhou hotelu Cube v centru Prahy. Hotel, který podle recenzí nabízí prostorné pokoje, báječné snídaně i přátelský personál, se umístil na 18. příčce.

Kdo se umístil v první pětce?

5. Hotel Moments, Budapešť

V centru města, kde se nachází hotel Moments, se prolíná historická architektura s moderní atmosférou. Čekají tě tady velké a dobře vybavené pokoje se sprchou, spoustou úložného prostoru a silným připojením na Wi-Fi. V hotelu je pro relaxaci i sportovní vyžití sauna a fitko. Nabízí bohatý výběr snídaní a na večer výborné koktejly. Pobyt ti zpříjemní přátelský personál a s sebou můžeš vzít i svého čtyřnohého mazlíčka.

budapest
Zdroj: Hotel Moments Budapest/ propagační materiál

4. Rixos Premium Belek, Belek

Tento all-inclusive resort nabízí čas pro relaxaci i zábavu. Odpočinout si můžeš ve wellness, sauně a vnitřních i venkovních bazénech. Večer si potom můžeš zajít do hotelového klubu. Hotel také disponuje velkou nabídkou aktivit i pro ty nejmenší. Dospělí mohou v resortu rybařit, zajít si na lekci tenisu nebo do fitka. Kromě výborného jídla se tu dočkáš i skvělých drinků, které si můžeš vychutnat třeba i na soukromé pláži.

turecko
Zdroj: TripAdvisor/ Rixos Premium Belek - The Land Of Legends Access/ volně k užití

3. Corpo Santo Lisbon Historical Hotel, Lisabon

Prostorné a elegantní ubytování se nachází v hlavním městě Portugalska. Hosté mají k dispozici fitness centrum, saunu a parní lázeň. Tento hotel vyniká svou vřelou atmosférou a příjemným personálem.

lisabon
Zdroj: TripAdvisor/ Corpo Santo Lisbon Historical Hotel/ volně k užití
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse