Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Sedmička.
29. května 2024 v 10:30
Čas čtení 2:47
Sponzorovaný obsah

Vinárna 0,75 [Sedmička] je místo, kde víno vypráví příběh

Vinárna 0,75 [Sedmička] je místo, kde víno vypráví příběh
Zdroj: Sedmička
GASTRO GASTRONOMIE
Uložit Uložené

V samém srdci pražských Holešovic, na adrese Dukelských Hrdinů 975/14, se nachází vinárna 0,75 [Sedmička].

Tento jedinečný winebar představuje útočiště pro všechny milovníky vína, kteří touží po kvalitním a nezapomenutelném zážitku. Sedmička spojuje vášeň pro naturální vína s půvabnou atmosférou, kterou najdete jen v tomto útulném koutě Prahy 7.

Vášeň pro naturální vína

Vinárna 0,75 [Sedmička] se specializuje na naturální vína, která pocházejí z těch nejprestižnějších vinařských oblastí. Tato vína jsou vyrobena s minimálním zásahem do přírodního procesu, což znamená, že jsou autentická a odrážejí jedinečnost terroiru, ze kterého pocházejí. Každé víno, které zde najdete, je pečlivě vybráno s ohledem na kvalitu a jedinečnost.

Naturální vína jsou známá svým nižším obsahem siřičitanů, což přináší nejen čistší chuť, ale také menší riziko nepříjemné bolesti hlavy po konzumaci. V Sedmičce věří, že každý pohár vína by měl být požitkem bez kompromisů. Someliéři jsou připraveni provést vás širokou nabídkou a doporučit vám víno, které nejlépe vyhovuje vašemu vkusu a aktuální náladě.

Gastronomický zážitek

Kvalitní víno si zaslouží kvalitní doprovod. Vinárna Sedmička nabízí široký výběr delikates, které dokonale doplňují nabízená vína. Prkénko s výběrem sýrů a uzenin je ideální volbou pro ty, kteří chtějí objevit harmonii chutí. Každý sýr a každá uzenina jsou pečlivě vybírány, aby ladily s nabízenými víny a přinesly vám ten nejlepší možný zážitek.

Doporučeno
Byli jsme v nejhůře hodnocené restauraci v Chorvatsku. Obsluha smrděla cigaretami, přinesli nám syrovou pizzu a vodu za 160 korun Byli jsme v nejhůře hodnocené restauraci v Chorvatsku. Obsluha smrděla cigaretami, přinesli nám syrovou pizzu a vodu za 160 korun 24. července 2024 v 13:00

Pro ty, kteří mají rádi něco speciálního, nabízí Sedmička kachní paštiku s brusinkami. Tato delikatesa je oblíbená mezi hosty díky své jemné chuti a elegantní prezentaci. Každé sousto je lahodným spojením chutí, které podtrhují kvalitu servírovaných vín.

Unikátní interiér

Vinárna 0,75 [Sedmička] vás okouzlí nejen svou nabídkou vín a delikates, ale také svým unikátním interiérem. Prostor je navržen tak, aby vytvářel příjemnou a pohodovou atmosféru, kde se budete cítit jako doma. Moderní minimalismus je zde dokonale sladěn s historickými prvky, čímž vzniká harmonické prostředí, které potěší oko i duši.

Každý detail ve vinárně je pečlivě promyšlen, aby vytvořil ideální místo pro relaxaci a vychutnání si sklenky vína. Navíc je interiér „instafriendly“, což znamená, že zde najdete nespočet fotogenických zákoutí, která přímo lákají ke sdílení na sociálních sítích.

Prostor pro speciální příležitosti

Sedmička není jen místem pro běžné večery, ale také ideálním prostorem pro pořádání soukromých akcí. Ať už plánujete menší rodinnou oslavu, firemní večírek, nebo jinou speciální událost, vinárna nabízí perfektní prostředí s kapacitou až 50 osob.

Kromě vynikajících vín a delikates Sedmička nabízí kompletní servis a technické zázemí, aby vaše akce proběhla bez starostí a hladce. Tým Sedmičky je připraven pomoci vám s organizací a zajistit, aby vše proběhlo podle vašich představ.

Zážitek, který stojí za to

Vinárna 0,75 [Sedmička] je otevřená denně od 16:00 do půlnoci a těší se na každého návštěvníka, který hledá výjimečný vinný zážitek. Přijďte a objevte kouzlo a půvab večerů plných vín a příběhů. Sedmička je místem, kde se víno stává zážitkem a kde se každá návštěva mění v nezapomenutelný příběh.

Filozofie Sedmičky

Ve vinárně 0,75 [Sedmička] věří, že víno je víc než jen nápoj – je to cesta, která nás přivádí blíže k přírodě a k sobě navzájem. Naturální vína, která nabízí, jsou výsledkem práce vinařů, kteří s láskou a respektem pečují o své vinice. Každá láhev je odrazem jejich odhodlání a vášní a v Sedmičce jsou hrdí, že mohou tyto příběhy sdílet s hosty.

Doporučeno
Diana a David si otevřeli rostlinné řeznictví a teď o nich píšou i v Americe. „Vegani nejedí pořád jenom mrkev,“ říkají Diana a David si otevřeli rostlinné řeznictví a teď o nich píšou i v Americe. „Vegani nejedí pořád jenom mrkev,“ říkají 14. července 2024 v 9:30

Vína jsou vyráběna s minimálním zásahem, bez přidání umělých přísad, což zajišťuje jejich čistotu a autentickou chuť. Tento přístup k výrobě vína nejen chrání životní prostředí, ale také přináší nápoj, který je zdravější a přirozenější.

Komunita a kultura

Vinárna 0,75 [Sedmička] je více než jen místo k pití vína. Je to komunita lidí, kteří sdílejí lásku k tomuto ušlechtilému nápoji a k příběhům, které přináší. Vinárna je místem setkávání, kde se rodí nová přátelství a kde se sdílejí nezapomenutelné okamžiky.

Sedmička často pořádá degustace, kde můžete objevovat nové druhy vín a dozvědět se více o jejich výrobě. Tyto akce jsou skvělou příležitostí k setkání s podobně smýšlejícími lidmi a k prohloubení vašich znalostí o víně.

Přijďte a zažijte atmosféru vinárny 0,75 [Sedmička] sami. Ať už jste znalec vína, nebo jen hledáte příjemné místo k posezení s přáteli, tato vinárna je tu právě pro vás. Vstupte do světa, kde se víno stává zážitkem a každý večer je plný kouzla. Navštivte winebar 0,75 [Sedmička] v ulici Dukelských Hrdinů 975/14 v Praze 7 a nechte se unést jedinečnou atmosférou tohoto výjimečného místa.

Domů
Sdílet
Diskuse