Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2024 v 12:18
Čas čtení 0:31
Anna-Marie Hanzlíková

Céline Dion dostane ve svém dokumentu bolestivý záchvat. Srdcervoucí záběry tě rozsekají

Céline Dion dostane ve svém dokumentu bolestivý záchvat. Srdcervoucí záběry tě rozsekají
Zdroj: Amazon Prime Video
OSOBNOSTI AMAZON PRIME VIDEO CELEBRITY CÉLINE DION ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Legendární zpěvačka v dokumentu pro Prime Video ukazuje také svůj život s onemocněním zvaným Stiff-person syndrom.

Tomu se také přezdívá syndrom ztuhlého člověka. Říká se, že lidé při něm pak působí jako živé sochy. Jedna ze scén tak Céline ukazuje při jednom ze záchvatů. 

Doporučeno
Hitovka Netflixu bude mít druhou sérii. Objeví se i řada nových postav Hitovka Netflixu bude mít druhou sérii. Objeví se i řada nových postav 26. června 2024 v 18:03

Nemůže se ani hnout, na lékaře nereaguje, není schopna mluvit a svou duchapřítomnost vyjádří jen zmáčknutím ruky přivolanému členu týmu. Ve scéně pak Céline viditelně zažívá těžké a velmi bolestivé chvíle. Pacienti a pacientky trpí křečemi.

Nemoc interpretce hitů jako My Heart Will Go On nebo I'm Alive diagnostikovali v roce 2022. Přestala kvůli ní i koncertovat. Na pódia by se ale chtěla vrátit. „Moje tělo si řekne,“ řekla už dříve v rozhovoru pro Vogue, o kterém jsme psali tady.

Doporučeno
Nikola ze Survivora: Mikýř mi daroval peníze na splnění snu, Martyho počínání se mě hrozně dotklo Nikola ze Survivora: Mikýř mi daroval peníze na splnění snu, Martyho počínání se mě hrozně dotklo 26. června 2024 v 8:00

Dokument I am Céline Dion je dostupný na Prime Video. Aktuálně vévodí i tuzemským žebříčkům sledovanosti. Zmiňovanou scénu si můžeš pustit i v ukázce níže.

Domů
Sdílet
Diskuse