Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2024 v 16:57
Čas čtení 0:47
Radka Klučárová

Virální dívka Hawk Tuah využila chvilkové slávy. Prodej merche z ní udělal milionářku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Virální hvězda dosud prodala více než dva tisíce čepic Hawk Tuah '24.

Virální dívka Hawk Tuah, která se proslavila v druhé polovině června tím, že během rozhovoru napodobovala plivance, nadále válcuje internet. Nedávno jsme tě informovali, že začala prodávat vlastní merch, a téměř okamžitě se objevila zpráva, že na novém podniku slušně vydělala.

Doporučeno
Hitovka Netflixu bude mít druhou sérii. Objeví se i řada nových postav Hitovka Netflixu bude mít druhou sérii. Objeví se i řada nových postav 26. června 2024 v 18:03

„Co každého muže v posteli přivádí k šílenství?“ zeptali se influenceři z televizního kanálu Tim and Dee dívky a její kamarádky před barem. Její odpověď, doprovázená zvukem plivnutí, mnohé překvapila a pobavila. „Musíš na to plivnout, víš, co tím myslím?“ řekla a zřejmě netušila, že se stane přes noc virální hvězdou.

pľuvance
Zdroj: @timanddeetv (Tiktok), Fathead Threads (Facebook)

Hailey Welch, jak zní dívčino skutečné jméno, nezahálela a svou internetovou slávu využívá ve svůj prospěch. Ve spolupráci se společností Fathead Threads vytvořila svůj první merch. Prodává kšiltovku Hawk Tuah '24 za 30 dolarů. Pokud si však zájemci a zájemkyně vyžádají i autogram virální hvězdy, zaplatí 40 dolarů.

Doporučeno
Nikola ze Survivora: Mikýř mi daroval peníze na splnění snu, Martyho počínání se mě hrozně dotklo Nikola ze Survivora: Mikýř mi daroval peníze na splnění snu, Martyho počínání se mě hrozně dotklo 26. června 2024 v 8:00

Vzít osud do vlastních rukou a využít náhodné slávy se Hailey rozhodně vyplatilo. Portál Unilad přinesl informaci, že Hailey dosud prodala více než dva tisíce čepic. Vydělala asi 65 tisíc dolarů, tedy více než milion a půl korun.

Domů
Sdílet
Diskuse