Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2024 v 14:44
Čas čtení 0:44
Ella Petrová

Herec Jamie Foxx poprvé promluvil o tom, jak byl opravdu blízko smrti

Herec Jamie Foxx poprvé promluvil o tom, jak byl opravdu blízko smrti
Zdroj: Sony Pictures UK
OSOBNOSTI FILMOVÉ OSOBNOSTI JAMIE FOXX ZDRAVÍ
Uložit Uložené

„Byl jsem v bezvědomí 20 dní a nic z toho si nepamatuji,“ řekl.

Hvězda filmu Nespoutaný Django se konečně vyjádřila ke své záhadné hospitalizaci z dubna loňského roku. Foxx tenkrát dostal velkou bolest hlavy, která nakonec vedla k tomu, že se probudil až po třech týdnech.

Doporučeno
Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem 1. července 2024 v 13:00

Se svou zkušeností se šestapadesátiletý herec podělil s fanoušky a fanynkami ve Phoenixu. Uvedl, že během natáčení filmu Back in Action s Cameron Diaz byl hospitalizován kvůli blíže nespecifikované nemoci. Později prozradil, že z ničeho nic nemohl chodit a „viděl tunel, ale ne světlo“. Doslova bojoval o přežití.
 


Jeho dcera a sestra ho odvedly k doktorovi, který řekl: „Něco se tam děje,“ zatímco ukazoval na Foxxovu hlavu.

Doporučeno
Lidé si stěžují na cenu piva na Oktoberfestu. Letos bude stát víc než jídlo v restauraci Lidé si stěžují na cenu piva na Oktoberfestu. Letos bude stát víc než jídlo v restauraci 28. června 2024 v 18:20

Takhle celá nepříjemná situace započala. Držitel Oscara se nakonec probudil po třech týdnech s tím, že o ničem, co proběhlo, nevěděl. Vůbec nic si nepamatoval. Byl opravdu blízko smrti, ale naštěstí vše dobře dopadlo.

Domů
Sdílet
Diskuse